zinčica -> RE: Migrena (18.6.2010 22:01:09)
|
Toliko, kot pa je mene glava bolela pa verjetno malo katero. Glavobole sem imela, odkar pomnim. S časoma so postajali vse pogostejši, okrog 21 leta pa so dosegli višek. Obležala sem parkrat na mesec, potem na teden, na koncu že vsak dan. Nevrologinja postavla diagnozo migrena in me filala s tabletami in pršilom za nos. Tedaj(10 let nazaj) je bil aktualen Imigran, ne vem, če še sedaj sploh obstaja. V glavnem, od uradne medicine nisem mogla pričakovat nobene ozdravitve, ker basanje s protibolečinskimi tabletami je šit. In sem se odločila za kiropraktika, ki je obenem bil tudi bioenergetik. Tip me je parkrat zložil, poravnal hrbtenico, vrat, tako so vse vretence pokale, kot da sem stara najmanj 100 let[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], bolelo pa ni nič. Šla sem parkrat, ne spomnim se več dobro, ampak enih 8x sigurno, se mi zdi, da v roku 2 mesecev. Cena tudi ni bila strašno zasoljena, okrog današnjih 40-50 € na en obisk. In kar je še najpomembnejše: pomagalo je. Od tedaj me glava ne boli več, oziroma me je samo še parkrat in še to v dosti bolj mili obliki. Evo, to je moja izkušnja z alternativno medicino. Sicer sem bolj zagovornik uradne, ampak meni v tistem trenutku niso znali pomagat. Tablete niso bile rešitev, so bile zdravljenje posledic in ne vzroka. Za tiste, ki imajo migreno na vsake kvatre enkrat, je recimo Nalgesin ok, jaz sem pač bila ekstrem.
|
|
|
|