Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:02:59
|
|
|
|
RAKICA2007
|
ja jaaaa... itaaaak, Srbi bodo zmagaliiii, wiiii kaj se mi bo smejalo... potlej po 16.00 pa bom itak jokala od sreče ko bomo premagali prepotentne Američane
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:04:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ajmo, braća Jugosloveni... sesujte Švabe!
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:05:16
|
|
|
|
alenkica
|
Ja, Kerensa imaš prav, ko JIH BOMO PREMAGALI! Je pa grdo, da se tako norca delajo iz nas!
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:06:47
|
|
|
|
RAKICA2007
|
sicer pa... nisem bila nek pristaš fuzbala... nikoli... tudi ko smo že (ne vem kerga leta že ) bili na svetovnem in pušnili ampak... moj, aah tale moj dragi - gre prejle v Špar in seveda ker so vsi kupovali male SLO zastavice za na avto - on seveda ni mogel biti brez, in jih je seveda kupil... pa se z mano pogovarja ves navdušen in nasmejan, da kok je hudooo v Cityju, da vsi hupajo, se pozdravljajo in oh in sploh... in ja valda - to razlaga meni, ki bom do 16.00 delala in skoraj pol tekme zamudila, predno pridem do doma no hotla sem povedat, da sedaj sem pa
< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 18.6.2010 15:10:49 >
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:07:06
|
|
|
|
Kerensa*
|
4. leto že živim v BTC-ju in točno vem, kako je ob petkih... Šmartinska cesta se zabaše nekaj minut po 15. uri, ko gredo ljudje iz služb. Ni še bilo petka (razen, kadar je bil praznik), da bi bilo drugače. Danes sem šla pa ob 14-ih iz restavracije v BTC-ju, kamor sem šla na kosilo. Hotela sem prečkati Šmartinsko cesto tam, kjer ni prehoda (ja, vem, kill me) - NI ŠANS! Pločevine, kolikor hočeš. Vse je stalo. Iz nekaterih avtomobilov je odmevala navijaška muzika. Dva kamijona sta imela slovensko zastavo obešeno na stransko ogledalo, en texi pa na radijsko anteno. Očitno so šli vsi prej iz služb, da ne bi zamudili tekme.
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:07:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
O, pi*da, Rakica, tole sva istočasno pisali!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 15:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:13:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Še 4 minute držim pesti za Srbe, potem pa... čepico imam na glavi, piščalko v ustih, šla okrog vratu in zastavico v rokah... s Pubertetnikom šibava po Mladiča v vrtec, potem pa, namesto na GR, gaaasaaa v lokalni kafič, kamor pride tudi g. Mož, ki je v zadnji uri dobil nadomeščanje in pride v hrvaški majici navijat za Slovenijo!
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:15:34
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* O, pi*da, Rakica, tole sva istočasno pisali! TELE PA TI JA
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:17:30
|
|
|
|
Sofi
|
Nogometa običajno sploh ne gledam, mi gre kar na živce, ko vidim to zeleno barvo na tv-ju. Ampak danes pa tudi mene že vleče, tudi Srbe imam vklopljene in itak, da bom navijala za naše ob štirih. Sem v službi in dvomim, da me bo kdo na ta dan ob takšni uri sploh motil . Na cestah je pa ogromno zastavic, ja, neverjetno kako to vpliva name....
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:30:40
|
|
|
|
noranate
|
men gre pa na živce še vedno in ne bom gledala, čeprav me firbec vleče. Občasno bom brala tuki vaše napovedi. Sem raje dala pecivo pečt, če bo gusto, da bom imela kaj sladkega pri roki.
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:32:51
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Še 4 minute držim pesti za Srbe, potem pa... razsvetlite me prooosiiiim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2010 15:37:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 15:42:58
|
|
|
|
ZARA
|
UUUU Srbini so stolkli Švabe!!!!!! JIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAA
< Sporočilo je popravil ZARA -- 18.6.2010 15:43:38 >
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 16:14:00
|
|
|
|
barika
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 16:18:32
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aaahhahahahahaha....hohohoh...juuujuuujuhuhuuuuuuuu!!!!ajajajaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjj
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 16:22:07
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 16:51:59
|
|
|
|
barika
|
pa še eden, par minut nazaj
|
|
|
|
RE: Jaz sem že čisto.... 18.6.2010 16:53:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika pa še eden, par minut nazaj hej hej hej!!!!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?