sazi -> RE: skakanje po čakalni vrsti (18.6.2010 12:06:26)
|
V našem vrtcu je za vsak letnik svoja čakalna vrsta - sicer ne vem, če imajo potem dejansko več 1. mest ali pač vzamejo 3., ker je pravi letnik. In prav je tako. - vsaj po mojem. Ok, 1. ima mogoče točko več, ampak mesto je pa v vrtcu za starejšega otroka. Zakaj potem 1 letnika ne dajo kar med 5-letnike, če je pa tam ponavadi dovolj prostora. En sistem mora biti in vedno je tako, da se v velikih sistemih dogaja, da žal nekdo tudi kratko potegne. Če ste 1. v čakalni vrsti, je še vedno upanje, da kdo odpove in dobite mesto - sploh, ker mesto potrebujete šele od januarja dalje. Ko sem sina vpisovala v vrtec, dolgo ni dobil mesta. To pa zato, ker ravno tisto leto niso delali novega oddelka njegovega letnika in so jih sprejeli le toliko, da so zapolnili spraznjena mesta. Hči pa je dobila takoj, ko je dopolnila 11 mesecev - februarja. IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1 Torej, če nekdo odpove, v starejši skupini, naj gre najstarejši otrok iz mlajše skupine v višjo skupino, ti pa dobiš mesto v mlajšem oddelku. Upam, da štekaš, kaj sem mislila. Tole pa dvomim, da bbi bilo tebi fajn - da ti sredi leta rečejo, vaš otrok bo šel pa iz te skupine v drugo, ker je najstarejši, da v to skupino pride drug otrok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|