Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Stalno prebivališče dojenčka 30.6.2010 21:36:18
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Kje bo otrok prijavljen, je stvar dogovora med tabo in partnerjem. Želen naslov vpišeš na obrazec v porodnišnici. Če bo otrok prijavljen na očetovem stalnem naslovu, ti ne boš mogla urejati dokumentov za dojenčka urejati brez pisnega pooblastila svojega partnerja. In obratno. Baje bi namreč lahko ukradla lastnega otroka, če bi dobila npr. njegovo osebno izkaznico ... In na vseh vlogah bo moral biti oče vlagatelj (vrtec, otroški dodatek ...). Jaz sem lahko vse urejala, pa je bila hči prijavljena na naslovu partnerja jaz pa v drugi občini.
|
|
RE: Stalno prebivališče dojenčka 1.7.2010 10:27:19
|
|
|
|
petea
|
Taula, jaz na UE nisem mogla dati vloge za osebno izkaznico svojega otroka, nobeno pogajanje z uradnico ni pomagalo. Je moral priti moj dragi osebno ali pa mene pisno pooblastiti. Zakonsko osnovo za to sem navedla v sporočilu na prejšnji strani. Na CSD daš vlogo v pisni obliki, tja jo lahko nese kdorkoli. Kdo je lahko vlagatelj, pa je tudi določeno (piše v navodilih). Ko smo oddajali vlogo za vrtec, sem morala popraviti podatke na vlogi, sem spremenjeno verzijo dala kot da sem jaz vlagateljica, pa je v pisarni v vrtcu rekla, da lahko nastanejo težave, ker nimam enakega naslova kot otroci, pa smo morali vlogo še 1x spremeniti - tokrat zaradi vlagatelja.
|
|
|
|
RE: Stalno prebivališče dojenčka 21.7.2010 10:51:44
|
|
|
|
VERBATIM
|
midva sva v ponedeljek šla na CSD, kjer sem podpisal izjavo o očetovstvu, in tam se lepo izpiše v prvem odstavku, da je še nerojen otrok, oziroma bo, prijavljen s stalnim prebivališčem na materinem stalnem naslovu, se pravi ne tam, kjr de facto živiva, in kjer bi naj živeli, in sedaj bodoča mati v velikih težavah, ker ji je ta kombinacija vseeno ne najbolj primerna, in se "mora?" prijavit na nov stalni naslov, in ker bo s tem razočarala svoje starše...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?