sanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

corfu -> sanje (19.7.2005 13:45:07)

Ali otrok tudi sanja, oz. podoživlja dan? Nam se namreč dogaja, da zadnja dva dni, sredi noči, kar na lepem začne jokat in to na vso moč, ampak dejansko spi:zmeden2: samo obrača se, to traja nekaj minut in umirjeno spi dalje. Včeraj se je zgodilo 3x v razmaku dobre pol ure. Ima katera podobno situacijo?

ZARA -> sanje (19.7.2005 13:46:58)

Verjetno,da ja,ker se jim tolk dogaja!
Zara v spanju skoz neki maha in brca ...

taška30 -> sanje (19.7.2005 13:48:21)

Ha, to se tudi jaz sprašujem že 2 dni. Naša pa ko spi na hrbtu obrača glavo levo, desno, levo, desno...in to z ultra hitrostjo pa z rokico ful tolče po jogiju, da se cela posteljica trese :zmeden2: joka pa ne zraven.

bunkica -> sanje (19.7.2005 13:59:08)

:)-:)-:)- midva z možem sva se pa dva dni nazaj smejala našemu Maju,ko se je sred noči začel dobesedno režat.......ne vem kaj mu je le bilo tako smešno,a očitno je sanjal nekaj smešnega,tako,da je še naju zbudil......:)-:)-:)-

Maja02 -> sanje (19.7.2005 14:33:24)

po mojem tudi sanjajo. Moj Kai se govori zraven, vcasih grem prav pogledat ali spi ali bedi tulk cveka. se pa tudi joce ali smeji, razlicno.

lp

Anonimen -> sanje (19.7.2005 14:49:11)

seveda sanjajo. ko so še čist mejčkeni baje sanjajo še od dogodivščin iz maternice, pol kasnej pa sanjajo tko k mi. vse toplokrvne živali sanjajo tut mački in psi. kr kdaj jih opazujte - ko sanjajo (rem faza) se oči hitro premikajo pa ponavadi kej trzajo :)

Naja31 -> sanje (19.7.2005 20:26:44)

Ja, moj tudi vcasih tako spi, da sem prepricana, da je buden, ker kar posteljica skripa :zmeden: Pa grem pogledati in ima oci zaprte.
Velik se jim dogaja 24h na dan :)-

SABILA -> sanje (20.7.2005 8:21:26)

seveda podoživljajo da, od jutra do večera. a povem priemer:
se spomnete one nadaljevanje ko je bla glavna junakinja altagracia ko je ubijala v poročni obleki in je setrič se jo ful ustrašu ko je bil glih nek tak prizor in se je ponoč vsedu na posteljo in začel kričat v spanju ne krvava baba pejt stran, pa še več takih je, enkrat sma se žgečkala ful na velk pa se je ponoč naglas smejal,....

Stran: [1]