|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:31:03   
lenika
Rozika, saj vem da ni, samo moški so dokazano veliko bolj občutljivi od žensk in bi to stokrat težje prenašali in naredili iz tega celo dramo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:31:52   
dolenjka
Najboljš! Eno k stopim v stanovanje in še eno namesto večerje (itak moram shujšat do poroke) ob osmih!:)-:)-

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:33:19   
Rozika20
A misliš? Jaz pa mislim, da tudi me včasih preveč dramatiziramo in želimo, da nas božajo, crkljajo, jokajo in stokajo z nami.

Še dobro, da jih imamo :sloncek:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:35:20   
lenika
Ja itak, da nas crkljajo. Samo, koje moj bolan, misli, da je konec sveta.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:37:43   
Rozika20
Se pridružujem. Že samo prehlad ga vrže s tira :)!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:38:31   
dolenjka
Joooj, k so pa oni bolni je pa itak :hudicek:! Največji revčki na svetu!
In kaj so mislil? Da bomo kuhale pa gospodinjo, ženo,ljubico, prijateljico in ne vem kaj še vse špilale zastonj??? O ne, ljubči dragi, vsaj pocrkljajo nas lahko! Način crkljanja pa je seveda stvar dogovora......

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:43:21   
Rozika20
Kako si huda, Dolenjka. Sem se te kar ustrašila :). Moj je pa sonček. Pocrklja me, mi stoji ob strani... Se zelo trudi.

Ampak punce, me smo od ovulacije prešle k moškim :zmeden2:? Hecno :)-. A vidite, vse povsod so, samo naši so. Ne moremo brez njih.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:46:14   
dolenjka
Jst sem tut to prejle pogruntala :zmeden2::zmeden2:
Očitno res ne gre brez njih....no, jaz brez mojga definitivno ne morem oz. lahko bi, pa NOČEM;)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:47:49   
baguSka
ha dobr si se popravla na koncu ;)

HOČMO JIH IN JIH MAMO!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Bolečine med ovulacijo
19.7.2005 15:50:06   
dolenjka
Ja, takle mamo, ni kej!;)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Bolečine med ovulacijo
20.7.2005 1:31:42   
pot
ojla, lenika,

mene so najprej vprasali kako je pa z blatom? hodite redno na blato?8)
tako da je mozno, da te boli jajcnik tudi zaradi zastajanja blata:(, ko te zjutraj po kavici pozene, ti pa ne gres, ker si ravno v sluzbi:ups:. piskrcek zraven pristavi se kaksna vodna cistica - micena na jajcniku, ki se med ovulacijo se malo razsiri... saj ves, da ni dolgcajt:((.
tako, da zastoj dela blato, ki pritiska na tvoj jajcnik, ki pa se ovulira povrhu. preuci se to moznost8).
mene je namrec bolel jajcnik vec kot en mesec pa je bil to edini odgovor na zakaj in odkod bolecine:zmeden:.

bo ze boljse punce :zmeden2: smo ocitno vse na istem

lp
nasapot

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.