djana -> RE: samska mama in morje (17.6.2010 8:48:17)
|
Dobrojutro. Otrok je star 3 leta, jaz pa sem mislila placat nekje do 15 evrov ce bi bila samo soba+kopalnica+kuhinja, malo vec ce bi to bil B+B ali polpenzijon, kar pa ni nujno. Poznam druzino na Pagu, v Mandrah ki nudi tako opcijo, nisem pa vec navdusena za kraj , ki se je v nekaj letih spremenil iz maleda ribiskega naselja z eno samo asfaltirano cesto, oslicki, ovcami, eno samo trgovinico z najnujnejsim, v naguzvano, z vilami, hotelcki in apartmaji pozidano turisticno naselje z bari, souvenir-trgovinami, klubi, betonirano obalo itd...Skoda. Drugace pa nebi sla predalec, ker moj avtek nebi zmogel pa tudi nisem sofer za dolge linije[sm=zmeden2.gif] idealno bi bilo najti kako vas ob morju z divjo ali napol divjo plazo na 'zgornji' jadranski obali...ampak, kot sem ze rekla, mogoce mal prevec sanjam( kvecjemu bi tu odgovarjal mojim financnim zahtevam kaki kamp, a bungalovi so menda dragi pa so za vec ljudi. Samska mama mora se toliko vec placati, kot par z otrokom (ceprav veckrat oba sluzita denarcke). [sm=morje.gif]Vem da take kraje bi lazje nasla bolj na jugu, na otokih sploh, a se potem pristeje cena trajekta, mogoce avjona....uff! Bo trda, ah? ampak vseeno, ce imas kaki predlog, je zelo dobrodosel [sm=smiley1.gif] Hvala.
|
|
|
|