samska mama in morje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

djana -> samska mama in morje (16.6.2010 21:30:34)

Hojla,
sem samska mama 3letnega fantka, zamejka iz Italije.
A ima kdo kak dober nasvet za kraj pocitnic, na morju, v mirnem lepem kraju, ne v naguzvanem turisticnem, ne v hotelu, ne z otroskimi klubi in animatorji, a samo enostavno sobica(mogoce kuhinja) blizu ciste plaze?
Ali obstaja samo v mojih sanjah tak kraj?!?
Zal so moje financne zmogljivosti zelo skromne, zato ze kar dolgo iscem in ne najdem.
Hvala in lep pozdrav vsem.[sm=smiley1.gif]

Dashenka -> RE: samska mama in morje (16.6.2010 22:26:37)

IZVIRNO SPOROČILO: djana

Hojla,
sem samska mama 3letnega fantka, zamejka iz Italije.
A ima kdo kak dober nasvet za kraj pocitnic, na morju, v mirnem lepem kraju, ne v naguzvanem turisticnem, ne v hotelu, ne z otroskimi klubi in animatorji, a samo enostavno sobica(mogoce kuhinja) blizu ciste plaze?
Ali obstaja samo v mojih sanjah tak kraj?!?
Zal so moje financne zmogljivosti zelo skromne, zato ze kar dolgo iscem in ne najdem.
Hvala in lep pozdrav vsem.[sm=smiley1.gif]

Hmm, jaz imam en kup idej, samo če namigneš, koliko si pripravljena odšteti za teden dopusta, koliko je star otrok in pa, ali je otok tudi opcija.

djana -> RE: samska mama in morje (17.6.2010 8:48:17)

Dobrojutro.

Otrok je star 3 leta, jaz pa sem mislila placat nekje do 15 evrov ce bi bila samo soba+kopalnica+kuhinja, malo vec ce bi to bil B+B ali polpenzijon, kar pa ni nujno.
Poznam druzino na Pagu, v Mandrah ki nudi tako opcijo, nisem pa vec navdusena za kraj , ki se je v nekaj letih spremenil iz maleda ribiskega naselja z eno samo asfaltirano cesto, oslicki, ovcami, eno samo trgovinico z najnujnejsim, v naguzvano, z vilami, hotelcki in apartmaji pozidano turisticno naselje z bari, souvenir-trgovinami, klubi, betonirano obalo itd...Skoda.
Drugace pa nebi sla predalec, ker moj avtek nebi zmogel pa tudi nisem sofer za dolge linije[sm=zmeden2.gif] idealno bi bilo najti kako vas ob morju z divjo ali napol divjo plazo na 'zgornji' jadranski obali...ampak, kot sem ze rekla, mogoce mal prevec sanjam( kvecjemu bi tu odgovarjal mojim financnim zahtevam kaki kamp, a bungalovi so menda dragi pa so za vec ljudi. Samska mama mora se toliko vec placati, kot par z otrokom (ceprav veckrat oba sluzita denarcke).
[sm=morje.gif]Vem da take kraje bi lazje nasla bolj na jugu, na otokih sploh, a se potem pristeje cena trajekta, mogoce avjona....uff!

Bo trda, ah? ampak vseeno, ce imas kaki predlog, je zelo dobrodosel [sm=smiley1.gif]
Hvala.

djana -> RE: samska mama in morje (17.6.2010 8:50:28)

Ups, seveda sem milila 15 evrof dnevno za mene. Za otroka pa nevem , kako se steje in ce je kak popust. Lepò bi bilo.

Sacherca -> RE: samska mama in morje (17.6.2010 8:52:07)

djana od kod pa si? lahko tudi na zs....

djana -> RE: samska mama in morje (17.6.2010 15:45:21)

sem iz blizine Trsta.

djana -> RE: samska mama in morje (17.6.2010 16:53:18)

A pretiravam s ceno? vem da se dobi za priblizno to ceno( npr.:320 evrov v dveh,pol penzjon v privatnem apartmaju), mi niso pa tako vsec kraji za ketere vem, kot sem ze rekla, predvsem ker so izgubili pristnost jadranskega sela, ki so ga imeli nekoc.

djana -> RE: samska mama in morje (17.6.2010 16:55:05)

320 evrov za 2 odrasla za 1 teden

Dashenka -> RE: samska mama in morje (17.6.2010 19:18:25)

Dugi otok:

http://www.dugiotok.hr/hrv/turizam/smjestaj_2.asp

djana -> RE: samska mama in morje (17.6.2010 20:26:52)

hvala!
bom pogledala. nekaj naslovov sem nasla tudi na starih sporocilih na to temo.
mah, upam da se bo kje naslo...
Zelim ti/lepo poletje in se lepse pocitnice[sm=smiley1.gif] Cau

Stran: [1]