Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SHRANJEVANJE OBLAČIL ZA DALJ ČASA? 16.6.2010 20:33:35
|
|
|
|
enea
|
Sama sem kupila spacebag vreče od top shopa, nekaj sem jih tudi v merkatorju dobila te iste vreče, pa sem vse v njih spravila in še spravljam, ker sta moji punci 5 let na razen, pač roba čaka, in ko jo vzamem ven je glih taka kot jo dam noter,.... Res pa je da včasih vakum popusti , ampak se na oblačilcih to ne pozna, je pa res, da nisem imela spravljeno v kakšnio kleti, ampak doma v predalu pod posteljo,..
|
|
|
|
RE: SHRANJEVANJE OBLAČIL ZA DALJ ČASA? 16.6.2010 20:35:52
|
|
|
|
luan
|
Evo jaz isto shranjujem kot enea.Imam pa 6 let razlike med enim in drugim otrokom.In meni so ful fine te vreče in zaenkrat tudi vakuum še ni spustil.
|
|
|
|
RE: SHRANJEVANJE OBLAČIL ZA DALJ ČASA? 16.6.2010 22:02:32
|
|
|
|
josephine27
|
tud jaz ima te vreč in se dobro obnesejo. tud meni je ena spustila.
|
RE: SHRANJEVANJE OBLAČIL ZA DALJ ČASA? 16.6.2010 22:13:17
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz pa kar v kartonastih škatlah shranjujem in je ok. Res pa je, da je razlike med puncama 26m tak da skoz pregledujem in prelagam te cunje.
|
|
|
| Stran: [1] |
UUVAJANJE NA KAHLICONANA123ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?2 LETI (
75%)
3 LETA (
22%)
4LETA ALI VEČ (
3%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!