|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   shranjevanje oblačil za dalj časa
16.6.2010 18:25:33   
SURF
Pozdravčke.
Od rojstva najine hčerke pa vse do danes ko je stara 15 mesecev se je nabralo ogromno oblačilc...zaenkrat je vse skupaj v veliki kartonasti škatli(res ogromniuser posted image ) sem dala zraven tudi nekaj proti moljem...
Toda js bi to shranila za dalj časa...do naslednjega naraščaja..zato bi prosila za kakšen nasvet kako naj se tega lotim,da bodo ostale takšne kakršne so?

Pozna katera mogoče tisto zadevo ko vakumsko izsesaš zrak?Kako se obnese?Kje ste kupile?

L.p.user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 17.6.2010 8:14:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SHRANJEVANJE OBLAČIL ZA DALJ ČASA?
16.6.2010 20:33:35   
enea
Sama sem kupila spacebag vreče od top shopa, nekaj sem jih tudi v merkatorju dobila te iste vreče, pa sem vse v njih spravila in še spravljam, ker sta moji punci 5 let na razen, pač roba čaka, in ko jo vzamem ven je glih taka kot jo dam noter,.... Res pa je da včasih vakum popustiuser posted image , ampak se na oblačilcih to ne pozna, je pa res, da nisem imela spravljeno v kakšnio kleti, ampak doma v predalu pod posteljo,..user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2010 20:35:52   
luan
Evo jaz isto shranjujem kot enea.Imam pa 6 let razlike med enim in drugim otrokom.In meni so ful fine te vreče in zaenkrat tudi vakuum še ni spustil.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2010 22:02:32   
josephine27
tud jaz ima te vreč in se dobro obnesejo. tud meni je ena spustila.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2010 22:13:17   
Najaa
Jaz pa kar v kartonastih škatlah shranjujem in je ok. Res pa je, da je razlike med puncama 26m tak da skoz pregledujem in prelagam te cunje. user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2010 0:00:45   
anckabancka
Jaz jih večinoma shranjujem v tistih vrečah za oblačila, ki se dobijo v Šparu, Mercatorju... Pa noter nujno dam nekaj proti moljem.
V vakumske vreče pa dam večinoma odeje in večje stvari.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

UUVAJANJE NA KAHLICO
NANA123

ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?

2 LETI (75%)

3 LETA (22%)

4LETA ALI VEČ (3%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!