naja78 -> RE: provokacija doma (20.6.2010 19:43:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: biga ojla, naja78, zdaj sem pa jaz bolj pozna, smo imeli nesrečo doma, triletnik je padel iz otroške posteljice, ko se je hotel poigrati z našo punčko, in si je presekal glavo. Tako da smo prej prišli iz bolnice, so mu skupaj "zlepili" kožo, ki je bila udrta 2 cm. Groza, še zdaj sem v šoku, sem bila zraven, pa nisem mogla nič naredit. Hvala bogu, je normalno razpoložen, ni bruhal ali podobno. Dobil je čez gazo in mrežasto kapico. Zdaj z atijem spita, jaz sem šla pa dr. tanč spraševat, kako oskrbeti rano, ker so imeli na kirurgiji gužvo in nismo vsega izvedeli. Drugače pa, kar se tiče alergije hčerke, ne vemo, če so jajca ali mleko, zato sem na dieti brez obojega. In kot rečeno, kožica je zdaj tako lepa, da se ne bojim morja. Pravzaprav mi je rekel pediater, da ga ful svetuje, naj jo kar kopamo, če bo več kot 24 stopinj, da pomaga za suho kožo. Bomo videli. Za linollo fett sem slišala, ja, sem vprašala pediatra, res vsebuje arašide, ampak mi je rekel, da je tako minimalno, da bi morala biti huda alergija nanje, da bi hčerka reagirala na kremo. Nam tale najbolj paše, sicer pa jo zdaj mažem le še po rokicah, ki so bolj suhe, ostali del telesa je brez problemov in gladek. Na morje gremo v kamp Straško v Novaljo, in sicer 30.6. Upam, da vreme bo. ojla. tudi jaz sem pozna. naš skoraj 4 letnik je imel pa slinavko-hudičevo in ni bilo časa.upam da je mali ne stakne.boga molim. jaz še ful premišljujem kam gremo na dopust in glih tako bom trogala vse sabo-hrano.sem sklenila da se za 1x sploh ne bom obremenjeval kako bo naprej.ker upam da se bo še 3 mesece samo dojil.ali pač alernova. naš ima tudi sedaj lepo kožico,torej mu verjetno moja dieta pomaga in bo pomoje nekaj na tem.23. imamo test,pa bomo videli. za linolo pa imaš prav,mislim da bi moral bit otrok hud alergik na oreščke,arašide. glede rane: mislim da ne rabiš nič skrbet.če ne bruha,se normalno obnaša,pije,je,...je ok....bodi malo ponoč pozorna,rana pa je itak površinska.vem pa da ponovem kar zalimajo in samo dol pade se mi zdi. ah grem še mal rr brat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|