Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Laparoskopija in histeroskopija 19.7.2005 12:40:27
|
|
|
|
emaa
|
doma si še 10 delovnih dni po odpustu iz bolnice. Na odpustnici, ti bo to pisalo poleg izvidov. Lahko kar greš k svoji osebni zdravnici odpret bolniško (za cel čas ti jo izda ona, za bivanje v bolnici in za doma). Še kak teden vsaj ne dviguj težkih stvari, oz. ko te začne matrat nehaj. Če ni bilo nič hujšega, lahko na otročku delata že takoj naslednji ciklus, se pravi takoj po M, s seksom, ko se boš čutila pripravljeno (tako so meni rekli, moraš pustit času, čas). Če te še kaj zanima vprašaj, delta greš pa lahko tudi prej, če želiš
|
|
|
|
Laparoskopija in histeroskopija 19.7.2005 12:51:39
|
|
|
|
sazi
|
jaz sem bila po histeroskopiji 7 dni na bolniški, tiste z laparoskopijo pa se mi zdi, da so bile doma kak dan dlje. Jaz sem se za 2 tedna odpovedala večjim fizičnim naporom (vsakodnevnemu teku). Za otročka so mi rekli, da lahko pozkusiva že v naslednjem ciklusu, a sva vseeno počakala 2 ciklusa (tudi iz povsem drugih-nemedicinskih razlogov) in v 1. je uspelo :) Želim ti hitro okrevanje in zanositev, ko si je zaželiš.
|
|
|
|
Laparoskopija in histeroskopija 19.7.2005 12:53:34
|
|
|
|
b76
|
hvala za odgovor. Veš tako sem že naveličana tega počivanja doma, da bi šla kar delat, a me v trebuhu še vedno nekaj špika in se bojim, da bo potem kaj narobe. Namreč na pregled moram septembra in baje da do takrat naj ne bi zanosila. Za zdaj poskušava že 14 mesecev, kar se mi zdi že zelo dolgo. Upam le, da bo zdaj vse v redu.
|
|
|
|
Laparoskopija in histeroskopija 19.7.2005 12:57:47
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem bila doma borih 3 dni!
|
|
|
|
Laparoskopija in histeroskopija 19.7.2005 13:03:05
|
|
|
|
emaa
|
nekatere so šle delat prej kot teh 10 dni, to je osebna odločitev. Jaz sem bila doma teh 10 dni, na otročku sva pa lahko takoj začela delat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?