Profesionalno slikanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ZARA -> Profesionalno slikanje (19.7.2005 18:24:06)

Vasja je prava faca! Ne morš verjet kako on 'hodi po riti' pa z rokami naprej in se poganja...pa full obvlada,hehe...čudo od deteta!
Vasja :bravo:!

Jančika_ -> Profesionalno slikanje (19.7.2005 19:56:51)

Čudo, ja:)-! Po vseh razpredelnicah razvoja zaostaja vsaj tri mesece, ampak njega boli đukac in gre dalje po svoje:)-. Po riti pravzaprav, hehe!

viv_ -> Profesionalno slikanje (19.7.2005 20:13:16)

punčica - tisti zagnani fotografi še vedno prisegajo na navadne fotoaparate in slike so ponavadi celo lepše kot iz digitalnega...

meni se pa zdijo čisto OK.

Pupica -> Profesionalno slikanje (19.7.2005 20:27:48)

puncica fotoaparat je bil res navaden ja...in jaz sem delala v fotostudiu, tko da sem kar zaupala fotografinji.
Pa sem bla pol razočaran mogoče za to, ker sem preveč pričakovala:(Bomo pa kkšno našo dal, pa je...

Vasja je pa itak zakon.Jančika ti kar nehaj gledat razpredelnice, men sta bla Tia in Vasja tolk lep par tm na dekici, pa oba je bolio đoko glaven, da mata onadva kakšno stvar za raziskat pa je.Moja tut še kr na rit sedi kot carica.Če ji daš pa roko pa gre že sama peš do tašče:bravo::bravo::bravo::bravo:
Tko da nekje zamudi, drugje prehiti. TKo pač je!

puncica -> Profesionalno slikanje (19.7.2005 20:43:52)

jA VEM DA SO (šit velike črke) stari analogni marsikje boljši kot digitalni, tud moj bi raj imel analognega če bi se slikca takoj vidla, tako pa dokler jih ne razviješ ne veš kakšne so ratale. Tud moja poroka je bila dve leti nazaj cela poslikana s profesionalnim fotografom z analognim aparatom. Sem kr mal cvikala kake slike so bile ampak so čudovite, bom dala enkrat na RR sicer poskenirane a vseeno.

Vem pa da določeni fotografii slikajo zdaj tudi s digitalnimi in se mi zdi bolj fajn ker takoj vidiš na ekranu kakšna slika bo ratala, tako je bilo ko smo slikal našo tamalo, naredila je 5 slikc in izbrali smo najbojšo takoj, tako da je potem razvila samo eno tisto za osebno. Bom dala gor, če bom kje našla res pa je da zgleda ful debeluška tam gor.

:)-

niki5 -> Profesionalno slikanje (20.7.2005 9:28:33)

pupica,

nas se slikal z digitalnim pri nas doma, tako da sva potem na TV-ju izbrala slikice ki so nama najbolj všeč oz je še poslikal če ni bilo primerne. Naš Svit se mu je tako smejal, da so res lepe slikice uspele, predvsem sproščene.
Samo da najdem vizitko pa ti na privat napišem, drugače mi ga je pa 'zrihtala' ena izmed forumovk tako da sem ji zares hvaležna :rozica: Ker se je potrudila :)

viv_ -> Profesionalno slikanje (20.7.2005 10:18:53)

Sem dala u album naše uradne fotke -

ta prva je za osebno (mi zgleda k en star desc)
na ta drugi je bila pa slikana v vrtcu

ZARA -> Profesionalno slikanje (20.7.2005 10:20:04)

Ojej,kako je spremenjena - ČIST!!

Pupica -> Profesionalno slikanje (20.7.2005 21:34:04)

no OK, k bom mela čas bom še jaz dala slikice gor od osebne, boste vidle to razliko:ups:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]