liliana -> RE: Materi za sedem let vzeli hčerki (16.6.2010 10:02:37)
|
Tu meni marsikaj ni jasnega....... 1. Zakaj je mati ogrožala otroke (pisaljo je zgolj, da je neodgovorna in da ne opravlja gospodinjskih opravil)? 2. Zakaj je mati "delala proti" hčeri, če je hči res taka žrtev? 3. Zakaj mož ni vzel otroke k sebi, če jih je mati ogrožala ampak jih je dal v rejo? 4. In na koncu, kaj je mati otrok delala 7 let....?! Ni se pritožila, strinjala se je, da so dali otroke babici......in šele po nekaj letih je začela nekaj reševati..... Ker, če je mati res taka žrtev, kot je prikazana v prispevku, mi ni jasno, kako je nekaj let le gledala, kaj se dogaja s hčerkama....... To, da pa CSD včasih dela le na podlagi govoric in ne preveri nobenih okoliščin, pa sem že slišala.....in mi ni prijetno ob tem....ker potem lahko vsak zafrustriran sosed ali soseda gre na csd in reče, da sosedova Micka ali Frančkek nista odgovorna starša in zvečer ne najdeta svojih otrok, ker jih policija iz šole odpelje v rejo...... a res tako funkcionira sistem, ki naj bi varoval žrtve....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] zgolj na podlagi izjav zafrustriranih in skreganih osebkov, prez preverjanja kakršnihkoli okoliščin......
|
|
|
|