Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 16.6.2010 11:38:28
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita nogo namakaš nekej ur v toplem kisu in potem mal bolj butneš nekam. menda pali... če pa komu rata si gleženj ferderbat brez bolečin mu čestitam. jest že skor en teden skačem po eni nogi zrd zvina. čeprov ne vem zakaj bi si kdo HOTU zlomit nogo?! to se je govorilo v OŠ, sprobal ni nihče. Bolno, da kaj takega narediš
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 16.6.2010 14:41:12
|
|
|
|
mojamura
|
probaj si nogo dat v zmrzovalno skrinjo čez noč (spiš poleg skrinje) odprtino kjer držiš novo v skrinjo izoliraš, če ne z drugim z alu folijo. zjutraj vzameš hamer in se kresneš po nogi (stranski učinek - noga se ti razleti) glupo pitanje - glup odgovor
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2010 14:48:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 16.6.2010 15:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka IZVIRNO SPOROČILO: zofka15 IZVIRNO SPOROČILO: čipka Kaj je zdej s tabo zofka? Si noseča al nisi? Še kej teče iz joške vn? By the way, zakaj pa glih nogo? Roke bolj rabim kot nogo. Pol se pa z decem pejta zvečer sado-mazo, sam, da bo mel namest biča en orng kladiu. Lohk se ti pa tut iz omare dol na nogo vrže. Odvisn kok je težek. Sam to bi si mogla preračunat, pa glede sile vprašat strica Darwina. Če te še prej fajn zrajca, pomoje ne boš nč čutla. Strica Newton-a, Darwin bi razložil biološki vidik .
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 16.6.2010 16:20:31
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: zofka15 IZVIRNO SPOROČILO: čipka Kaj je zdej s tabo zofka? Si noseča al nisi? Še kej teče iz joške vn? By the way, zakaj pa glih nogo? Roke bolj rabim kot nogo. Bog ti pomagaj, da prideš k pameti.
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 16.6.2010 18:20:03
|
|
|
|
luan
|
Brez bolečin nogo zlomiti se ne da!Če pa bi si jo res zelo rada fardirbala pridi do mene imam dva hrta super hitra in za vsaj enega preverjeno vem, da zna zlomiti nogo.Bi te samo malo nastavila.Če boš imela srečo boš samo dva meseca v gipsu.
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 8:59:24
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty To me spominja na čase, ko so otrokom v nakupavalnem centru na wc-ju roke lomil, da bi dobili odškodnine, ker je otrok se kao na wcju spotaknu... In te no v Ameriki... ampak kar lepo pri nas na štajerskem... A ti to resno Mislim,ker tole kar se zdaj tukaj sprašuje je pač samo še eno malce neumno bitje več na tem svetu...naj sama sebi dela kar hoče,če ji tako paše...nekoč jo bo že pamet srečala Ampak tole je pa za razjokat...a svojim otrokom,da so to delali zarad denarja Bogi otroci,jaz bi taki mami mal glavo razbila,pa brez odškodnine,jo lahk kar imajo v kaki ustanovi.
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 9:10:56
|
|
|
|
BabyKitty
|
madela jp dejansko so to delali... nekateri še delajo... Kaj vse naredi denar ane? Pa še hujši primeri so... in potem se ljudje čudijo in sočustvujejo z skrbnimi mamicami in očki, ki jokajo po televiziji, ko jim odvzamejo otroka, socialna se pa ne more branit zaradi zakona o varstvu osebnih podatkov... in folk samo linča na vse strani državne službe, čeprav pojma nimajo zakaj se gre... žalostno v kakšni državi živimo ane? Pa to govorim iz lastnih izkušenj ne iz "slišanega"...
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 9:15:42
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty madela jp dejansko so to delali... nekateri še delajo... Kaj vse naredi denar ane? Pa še hujši primeri so... in potem se ljudje čudijo in sočustvujejo z skrbnimi mamicami in očki, ki jokajo po televiziji, ko jim odvzamejo otroka, socialna se pa ne more branit zaradi zakona o varstvu osebnih podatkov... in folk samo linča na vse strani državne službe, čeprav pojma nimajo zakaj se gre... žalostno v kakšni državi živimo ane? Pa to govorim iz lastnih izkušenj ne iz "slišanega"... Kako hudo je to brat Nimam besed,vsaj ne pravih. Bi preklinjala,bi tulila,bi grozila...ma vse bi naredila,da bi lahko vsaj delček teh grozot spremenila,pa sem oziroma smo večina brez moči. Ubogi otročki
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 9:17:25
|
|
|
|
mojamura
|
pa to ni res pa kako lahko en starš to otroku naredi, svojemu otroku?? ....da vidim kaj takega bi staršu kaj jaz zlomila - pa še greha ne bi mela.
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 9:28:37
|
|
|
|
BabyKitty
|
madela in mojamura ravno zato jaz ne bom verjetno nikoli delala v socialnem delu (zaključujem študij), ker enostavno nisem dovolj močna za to... ko sem videla kaj vse se dogaja in ko pomislim, da moram sedeti ob človeku, ko mi razlaga da liže svoji hčerki luliko, ker ima izpuščaje in kreme ne pomagajo (dejanski primer)... bi ga zadavila na mestu... preveč je to zame... in taki potem po možnosti po tvju igrajo skrbne očke (dejansko mislijo da to so, ker s tem opravičujejo sami sebe) in se potem cela javnost zgraža nad CSD-jem, ki mora biti tiho, ker poskuša varovati to ubogo punčko (predstavljajte si, da cela slovenij ve, da te oče zlorablja, kakšna travma je to za otroka)... vglavnem... žalostno...
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 10:08:18
|
|
|
|
madela
|
BabyKitty,o moj bog Solze mi tečejo po licu in ne morem verjeti,da je kaj takega možno Resnično ne razumem teh staršev,zakaj,hudiča le zakaj se odločajo,da imajo otroke,če jim nudijo samo grožnje na različnih nivojih A kot socialna delavka,pa ga ne smeš lopnit po glavi A res morate mirno poslušat tako sranje?? Sori,uporabljam grde besede,ampak skoraj ne gre drugače
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 10:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaja, tud pri nas je bla ena cvetka, ki je izkoriščala lastne otroke. Ker zase ni dobila bolniške, je šla domov, pripeljala otroka, zdravnika še enkrat vprašala če da bolniško in ker je rekel ne, je otroku dala prste med vrata, zaloputnila in ga spet vprašala če da. pa je zdr. rekel ,zdej pa dam. Otrok pa vso krvavo roko, zatečeno...in so šibali na urgenco, mama pa na bolniški. fuj fej
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 10:25:46
|
|
|
|
clara23
|
Babykitty..ravno iz tega razloga tudi sama ne bom delala v tej stroki (sem 3. letnik fsd)..je enostavno preveč zame . Pa naj Gabi na ne vem kakšne načine trobi o delu s storilcem, ampak jaz enostavno ne morem bit profesionalna ob enem gravžu, ki zlorablja otroke. Bi mu kar vse roke in noge polomila, tiča pa počasi, centimeter za centimetrom rezala stran . Ampak da pa folk zaradi denarja svojim otrokom lomi roke in noge..tega pa še nisem slišala in sem šokirana
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 10:27:15
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Jaja, tud pri nas je bla ena cvetka, ki je izkoriščala lastne otroke. Ker zase ni dobila bolniške, je šla domov, pripeljala otroka, zdravnika še enkrat vprašala če da bolniško in ker je rekel ne, je otroku dala prste med vrata, zaloputnila in ga spet vprašala če da. pa je zdr. rekel ,zdej pa dam. Otrok pa vso krvavo roko, zatečeno...in so šibali na urgenco, mama pa na bolniški. fuj fej pa saj ni res no...
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 13:02:48
|
|
|
|
mojamura
|
taki ''mami'' glavo med vrata in štok
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 14:23:34
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty da moram sedeti ob človeku, ko mi razlaga da liže svoji hčerki luliko, ker ima izpuščaje in kreme ne pomagajo (dejanski primer)... bi ga zadavila na mestu... preveč je to zame... in taki potem po možnosti po tvju igrajo skrbne očke (dejansko mislijo da to so, ker s tem opravičujejo sami sebe) in se potem cela javnost zgraža nad CSD-jem, ki mora biti tiho, ker poskuša varovati to ubogo punčko (predstavljajte si, da cela slovenij ve, da te oče zlorablja, kakšna travma je to za otroka)... vglavnem... žalostno... zgrožena! nekaj mi ni jasno- zakaj bi v takšnem primeru moral CSD bit tiho? oz. zakaj bi morala takšna stvar v medije, da cela slo ve?? in kaj za vraga je potem tvoja naloga, če ne prijavit takšne ljudi???
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 14:29:52
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka zase ni dobila bolniške, je šla domov, pripeljala otroka, zdravnika še enkrat vprašala če da bolniško in ker je rekel ne, je otroku dala prste med vrata, zaloputnila in ga spet vprašala če da. pa je zdr. rekel ,zdej pa dam. pa mislim, kaj jaz to danes berem.. saj vem, da se dogaja, pa vseeno.. kokr jaz vem je zdravnikova obveznost prijavit starša ob sumu na zlorabljanje. tako kot si ti napisala je pa že skoraj nemogoče. ali niste imeli pravzaprav dokazov, da je to ona naredila? pa tudi v tem primeru se da ukrepat, ali pač?
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 14:46:55
|
|
|
|
dory
|
zakaj se lomit? to mi ni jasno, očitno prekipevaš od zdravja...še prehitro kej pride...
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 16:16:27
|
|
|
|
BabyKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA zgrožena! nekaj mi ni jasno- zakaj bi v takšnem primeru moral CSD bit tiho? oz. zakaj bi morala takšna stvar v medije, da cela slo ve?? in kaj za vraga je potem tvoja naloga, če ne prijavit takšne ljudi??? CSD mora varovati VSE osebne podatke, tudi procesne podatke... Še posebno kadar je vmes otrok... V medije dajo to starši, ki se naredijo uboge žrtve, ker so jim npr. te zlobne socialne delavke odvzele otroka... Socialne delavke se pa ne morejo zagovarjati, ker ne smejo izdati nobenega podatka o primeru... So kazensko lahko preganjane, da ne omenjamo v kakšno škodo bi bilo otroku vse skupaj... Naloga pa ni prijavit takše ljudi, ampak ukrepat... tukaj so pa možnosti zelooo omejene, ker lahko dobesedno potem samo jemlješ otroke, kar pa veste kakšna travma je za otroka... Pač presoja strokovne delavke, kaj je potem najbolje, ali da gre otrok v rejo k tujcem, ali da se ga da k starim staršem ipd... Te pogovori so pa največkrat na zahtevo sodišča, ki že "sodi" o zadevi, ali pa o kakšnem ločitvenem postopku ipd... ko mora biti mnenje socialnega delavca zraven... vglavnem štala zakonodaja za take zločine pa veste kakšna je... škoda besed...
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 17.6.2010 16:17:06 >
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 17.6.2010 22:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: njamka zase ni dobila bolniške, je šla domov, pripeljala otroka, zdravnika še enkrat vprašala če da bolniško in ker je rekel ne, je otroku dala prste med vrata, zaloputnila in ga spet vprašala če da. pa je zdr. rekel ,zdej pa dam. pa mislim, kaj jaz to danes berem.. saj vem, da se dogaja, pa vseeno.. kokr jaz vem je zdravnikova obveznost prijavit starša ob sumu na zlorabljanje. tako kot si ti napisala je pa že skoraj nemogoče. ali niste imeli pravzaprav dokazov, da je to ona naredila? pa tudi v tem primeru se da ukrepat, ali pač? E, ne bom detajlov kdo je ta ženska. Mogoče se bo njena hči prepoznala tu na forumu. Tiste ki me poznajo tu gor vedo za koga gre, brez skrbi. Pa to je blo že lep čas nazaj, znajo to povedat moji, od prijateljic starši, pa mnogo mnogo drugih...sem bila glih tam tam istih let kot tile otroc. Cca 20 let nazaj sigurno. In kaj je takrat CSD delal? Kavico pil in kadil. No, sej zdej pa skor ni več drugače.
|
|
|
|
RE: Zlom noge brez bolečin 18.6.2010 20:56:55
|
|
|
|
viroza
|
Kaj pa druzga tam znajo-razen te grdo pogledat?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?