|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zlom noge brez bolečin
16.6.2010 11:38:28   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

nogo namakaš nekej ur v toplem kisu in potem mal bolj butneš nekam. menda pali...

če pa komu rata si gleženj ferderbat brez bolečin mu čestitam. jest že skor en teden skačem po eni nogi zrd zvina.

čeprov ne vem zakaj bi si kdo HOTU zlomit nogo?!

to se je govorilo v OŠ, sprobal ni nihče.

Bolno, da kaj takega naredišuser posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.6.2010 14:41:12   
mojamura
probaj si nogo dat v zmrzovalno skrinjo čez noč (spiš poleg skrinje) odprtino kjer držiš novo v skrinjo izoliraš, če ne z drugim z alu folijo.

zjutraj vzameš hamer in se kresneš po nogi (stranski učinek - noga se ti razleti)

glupo pitanje - glup odgovor

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu zofka15)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 14:48:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.6.2010 15:09:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

IZVIRNO SPOROČILO: zofka15

Kaj je zdej s tabo zofka? Si noseča al nisi? Še kej teče iz joške vn?user posted image

By the way, zakaj pa glih nogo?

Roke bolj rabim kot nogo.user posted image

Pol se pa z decem pejta zvečer sado-mazo, sam, da bo mel namest biča en orng kladiu. Lohk se ti pa tut iz omare dol na nogo vrže. Odvisn kok je težek. Sam to bi si mogla preračunat, pa glede sile vprašat strica Darwina. Če te še prej fajn zrajca, pomoje ne boš nč čutla.

Strica Newton-a, Darwin bi razložil biološki vidik user posted image .

(odgovor članu čipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.6.2010 16:20:31   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: zofka15

Kaj je zdej s tabo zofka? Si noseča al nisi? Še kej teče iz joške vn?user posted image

By the way, zakaj pa glih nogo?

Roke bolj rabim kot nogo.user posted image

Bog ti pomagaj, da prideš k pameti.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu zofka15)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.6.2010 18:20:03   
luan
Brez bolečin nogo zlomiti se ne da!Če pa bi si jo res zelo rada fardirbala pridi do mene imam dva hrta super hitra in za vsaj enega preverjeno vem, da zna zlomiti nogo.Bi te samo malo nastavila.Če boš imela srečo boš samo dva meseca v gipsu.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.6.2010 8:59:24   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

To me spominja na čase, ko so otrokom v nakupavalnem centru na wc-ju roke lomil, da bi dobili odškodnine, ker je otrok se kao na wcju spotaknu... In te no v Ameriki... ampak kar lepo pri nas na štajerskem...

A ti to resnouser posted image
Mislim,ker tole kar se zdaj tukaj sprašuje je pač samo še eno malce neumno bitje več na tem svetu...naj sama sebi dela kar hoče,če ji tako paše...nekoč jo bo že pamet srečala user posted image
Ampak tole je pa za razjokat...a svojim otrokom,da so to delali zarad denarja user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bogi otroci,jaz bi taki mami mal glavo razbila,pa brez odškodnine,jo lahk kar imajo v kaki ustanovi. user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.6.2010 9:10:56   
BabyKitty
madela jp dejansko so to delali... nekateri še delajo... Kaj vse naredi denar ane? Pa še hujši primeri so... in potem se ljudje čudijo in sočustvujejo z skrbnimi mamicami in očki, ki jokajo po televiziji, ko jim odvzamejo otroka, socialna se pa ne more branit zaradi zakona o varstvu osebnih podatkov... in folk samo linča na vse strani državne službe, čeprav pojma nimajo zakaj se gre... žalostno v kakšni državi živimo ane? Pa to govorim iz lastnih izkušenj ne iz "slišanega"...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.6.2010 9:15:42   
madela

madela jp dejansko so to delali... nekateri še delajo... Kaj vse naredi denar ane? Pa še hujši primeri so... in potem se ljudje čudijo in sočustvujejo z skrbnimi mamicami in očki, ki jokajo po televiziji, ko jim odvzamejo otroka, socialna se pa ne more branit zaradi zakona o varstvu osebnih podatkov... in folk samo linča na vse strani državne službe, čeprav pojma nimajo zakaj se gre... žalostno v kakšni državi živimo ane? Pa to govorim iz lastnih izkušenj ne iz "slišanega"...

Kako hudo je to brat user posted image user posted image
Nimam besed,vsaj ne pravih. Bi preklinjala,bi tulila,bi grozila...ma vse bi naredila,da bi lahko vsaj delček teh grozot spremenila,pa sem oziroma smo večina brez moči. user posted image
Ubogi otročkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
17.6.2010 9:17:25   
mojamura
pa to ni resuser posted image user posted image

pa kako lahko en starš to otroku naredi, svojemu otroku??user posted image ....da vidim kaj takega bi staršu kaj jaz zlomila - pa še greha ne bi mela.

Neposredna povezava do sporočila: 35
17.6.2010 9:28:37   
BabyKitty
madela in mojamura ravno zato jaz ne bom verjetno nikoli delala v socialnem delu (zaključujem študij), ker enostavno nisem dovolj močna za to... ko sem videla kaj vse se dogaja in ko pomislim, da moram sedeti ob človeku, ko mi razlaga da liže svoji hčerki luliko, ker ima izpuščaje in kreme ne pomagajo (dejanski primer)... bi ga zadavila na mestu... preveč je to zame... in taki potem po možnosti po tvju igrajo skrbne očke (dejansko mislijo da to so, ker s tem opravičujejo sami sebe) in se potem cela javnost zgraža nad CSD-jem, ki mora biti tiho, ker poskuša varovati to ubogo punčko (predstavljajte si, da cela slovenij ve, da te oče zlorablja, kakšna travma je to za otroka)... vglavnem... žalostno...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.6.2010 10:08:18   
madela
BabyKitty,o moj bog user posted image  user posted image
Solze mi tečejo po licu in ne morem verjeti,da je kaj takega možno user posted image  user posted image

Resnično ne razumem teh staršev,zakaj,hudiča le zakaj se odločajo,da imajo otroke,če jim nudijo samo grožnje na različnih nivojih user posted image

A kot socialna delavka,pa ga ne smeš lopnit po glavi user posted image  A res morate mirno poslušat tako sranje??
Sori,uporabljam grde besede,ampak skoraj ne gre drugačeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
17.6.2010 10:17:01   
Anonimen
Jaja, tud pri nas je bla ena cvetka, ki je izkoriščala lastne otroke. Ker zase ni dobila bolniške, je šla domov, pripeljala otroka, zdravnika še enkrat vprašala če da bolniško in ker je rekel ne, je otroku dala prste med vrata, zaloputnila in ga spet vprašala če da. pa je zdr. rekel ,zdej pa dam.user posted image user posted image user posted image user posted image Otrok pa vso krvavo roko, zatečeno...in so šibali na urgenco, mama pa na bolniški. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fuj fej 

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
17.6.2010 10:25:46   
clara23
Babykitty..ravno iz tega razloga tudi sama ne bom delala v tej stroki (sem 3. letnik fsd)..je enostavno preveč  zameuser posted image . Pa naj Gabi na ne vem kakšne načine trobi o delu s storilcem, ampak jaz enostavno ne morem bit profesionalna ob enem gravžu, ki zlorablja otroke. Bi mu kar vse roke in noge polomila, tiča pa počasi, centimeter za centimetrom rezala stranuser posted image .
Ampak da pa folk zaradi denarja svojim otrokom lomi roke in noge..tega pa še nisem slišala in sem šokiranauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.6.2010 10:27:15   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Jaja, tud pri nas je bla ena cvetka, ki je izkoriščala lastne otroke. Ker zase ni dobila bolniške, je šla domov, pripeljala otroka, zdravnika še enkrat vprašala če da bolniško in ker je rekel ne, je otroku dala prste med vrata, zaloputnila in ga spet vprašala če da. pa je zdr. rekel ,zdej pa dam.user posted image user posted image user posted image user posted image Otrok pa vso krvavo roko, zatečeno...in so šibali na urgenco, mama pa na bolniški. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fuj fej 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj  ni res no...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.6.2010 13:02:48   
mojamura
taki ''mami'' glavo med vrata in štokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.6.2010 14:23:34   
BUŠICA

da moram sedeti ob človeku, ko mi razlaga da liže svoji hčerki luliko, ker ima izpuščaje in kreme ne pomagajo (dejanski primer)... bi ga zadavila na mestu... preveč je to zame... in taki potem po možnosti po tvju igrajo skrbne očke (dejansko mislijo da to so, ker s tem opravičujejo sami sebe) in se potem cela javnost zgraža nad CSD-jem, ki mora biti tiho, ker poskuša varovati to ubogo punčko (predstavljajte si, da cela slovenij ve, da te oče zlorablja, kakšna travma je to za otroka)... vglavnem... žalostno...

zgrožena! user posted image

nekaj mi ni jasno- zakaj bi v takšnem primeru moral CSD bit tiho? oz. zakaj bi morala takšna stvar v medije, da cela slo ve??
in kaj za vraga je potem tvoja naloga, če ne prijavit takšne ljudi???

Neposredna povezava do sporočila: 42
17.6.2010 14:29:52   
BUŠICA

zase ni dobila bolniške, je šla domov, pripeljala otroka, zdravnika še enkrat vprašala če da bolniško in ker je rekel ne, je otroku dala prste med vrata, zaloputnila in ga spet vprašala če da. pa je zdr. rekel ,zdej pa dam.

user posted image
pa mislim, kaj jaz to danes berem.. saj vem, da se dogaja, pa vseeno..
kokr jaz vem je zdravnikova obveznost prijavit starša ob sumu na zlorabljanje. tako kot si ti napisala je pa že skoraj nemogoče. ali niste imeli pravzaprav dokazov, da je to ona naredila? pa tudi v tem primeru se da ukrepat, ali pač?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.6.2010 14:46:55   
dory
zakaj se lomit? to mi ni jasno, očitno prekipevaš od zdravja...še prehitro kej pride...

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.6.2010 16:16:27   
BabyKitty
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

zgrožena! user posted image

nekaj mi ni jasno- zakaj bi v takšnem primeru moral CSD bit tiho? oz. zakaj bi morala takšna stvar v medije, da cela slo ve??
in kaj za vraga je potem tvoja naloga, če ne prijavit takšne ljudi???

CSD mora varovati VSE osebne podatke, tudi procesne podatke... Še posebno kadar je vmes otrok... V medije dajo to starši, ki se naredijo uboge žrtve, ker so jim npr. te zlobne socialne delavke odvzele otroka... Socialne delavke se pa ne morejo zagovarjati, ker ne smejo izdati nobenega podatka o primeru... So kazensko lahko preganjane, da ne omenjamo v kakšno škodo bi bilo otroku vse skupaj...

Naloga pa ni prijavit takše ljudi, ampak ukrepat... tukaj so pa možnosti zelooo omejene, ker lahko dobesedno potem samo jemlješ otroke, kar pa veste kakšna travma je za otroka... Pač presoja strokovne delavke, kaj je potem najbolje, ali da gre otrok v rejo k tujcem, ali da se ga da k starim staršem ipd... Te pogovori so pa največkrat na zahtevo sodišča, ki že "sodi" o zadevi, ali pa o kakšnem ločitvenem postopku ipd... ko mora biti mnenje socialnega delavca zraven... vglavnem štala user posted image zakonodaja za take zločine pa veste kakšna je... škoda besed...

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 17.6.2010 16:17:06 >

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.6.2010 22:46:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

zase ni dobila bolniške, je šla domov, pripeljala otroka, zdravnika še enkrat vprašala če da bolniško in ker je rekel ne, je otroku dala prste med vrata, zaloputnila in ga spet vprašala če da. pa je zdr. rekel ,zdej pa dam.

user posted image
pa mislim, kaj jaz to danes berem.. saj vem, da se dogaja, pa vseeno..
kokr jaz vem je zdravnikova obveznost prijavit starša ob sumu na zlorabljanje. tako kot si ti napisala je pa že skoraj nemogoče. ali niste imeli pravzaprav dokazov, da je to ona naredila? pa tudi v tem primeru se da ukrepat, ali pač?

E, ne bom detajlov kdo je ta ženska.user posted image Mogoče se bo njena hči prepoznala tu na forumu. Tiste ki me poznajo tu gor vedo za koga gre, brez skrbi. user posted image
Pa to je blo že lep čas nazaj, znajo to povedat moji, od prijateljic starši, pa mnogo mnogo drugih...sem bila glih tam tam istih let kot tile otroc. Cca 20 let nazaj sigurno. In kaj je takrat CSD delal? Kavico pil in kadil.user posted image No, sej zdej pa skor ni več drugače.user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
18.6.2010 20:56:55   
viroza
Kaj pa druzga tam znajo-razen te grdo pogledat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.6.2010 21:13:56   
magda_velepič
IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Kaj pa druzga tam znajo-razen te grdo pogledat?

Kaj je meni rekla ena opica enkrat tam,da sem samo debelo gledala...user posted image user posted image Od takrat je ne pogledam več čeprav me pozdravi se obrnem vstran....dovolijo pa si marsikaj ja.Bi jo najraje tak žvajznila,da bi prosila,če lahko leti skozi vrata ne okno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja tragedija ni vreščeč hrup slabih ljudi temveč grozna tišina 'dobrih'.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?