pralno sušilni stroj (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

dory -> pralno sušilni stroj (15.6.2010 10:25:08)

dva v enem...zakaj ja in zakaj ne?

hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

*bubi* -> RE: pralno sušilni stroj (15.6.2010 11:11:47)

ja: pomanjkanje prostora, čeprav smo mi imeli v 1ss ločeno - sušilca pač v loži.
če potrebuješ sušilca samo občasno, npr. za kako oblačilo hitro posušit, drobne kose oblačil (nogavice, perilo)

ne:
1. ne moreš imet hkrati v delu dveh strojev perila
2. običajno je treba polovico opranih stvari vzet ven (torej sušiš v dveh rundah, sicer je vse skupaj preveč pomečkano). Zato pranje in sušenje traja zelo dolgo. Odvisno pač od števila oseb, količine cot,...
3. kombinirani stroj ima med sušenjem skoz dotok hladne vode, v katero lovi kondenz. Vsaj tako je bilo XX let nazaj pri našem Candyju. Kar je velika potrata vode!
4. ko crkne eno crne vse.

Jaz sem imela najprej kombinacijo in sem dokupila sušilca. Potem pa smo tudi pralni stroj menjali.

Bi rekla tako: boljše imet kombinirano kot samo pralnega.
Boljše imet ločeno kot kombinirano. Vse je odvisno od prostora in financ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

petra2a -> RE: pralno sušilni stroj (15.6.2010 11:20:03)

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ja: pomanjkanje prostora, čeprav smo mi imeli v 1ss ločeno - sušilca pač v loži.
če potrebuješ sušilca samo občasno, npr. za kako oblačilo hitro posušit, drobne kose oblačil (nogavice, perilo)

ne:
1. ne moreš imet hkrati v delu dveh strojev perila
2. običajno je treba polovico opranih stvari vzet ven (torej sušiš v dveh rundah, sicer je vse skupaj preveč pomečkano). Zato pranje in sušenje traja zelo dolgo. Odvisno pač od števila oseb, količine cot,...
3. kombinirani stroj ima med sušenjem skoz dotok hladne vode, v katero lovi kondenz. Vsaj tako je bilo XX let nazaj pri našem Candyju. Kar je velika potrata vode!
4. ko crkne eno crne vse.

Jaz sem imela najprej kombinacijo in sem dokupila sušilca. Potem pa smo tudi pralni stroj menjali.

Bi rekla tako: boljše imet kombinirano kot samo pralnega.
Boljše imet ločeno kot kombinirano. Vse je odvisno od prostora in financ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

v celoti se strinjam, sploh pa je res to: ko se polvari nekaj, se pokvari vse.

vija vaja -> RE: pralno sušilni stroj (15.6.2010 12:38:55)

JA_samo pomanjkanje prostora in čisto nič drugega

NE_če se le da potem ne...

Js sem si poleg pralno-sušilnega dokupla še sam sušilca in v kombiniranem sploh ne sušim!

minca_n -> RE: pralno sušilni stroj (15.6.2010 15:31:33)

Jaz imam od candya pralno sušilni stroj (5 kg za pranje oblačil, 5 kg za sušenje oblačil)  in sem nezadovoljna z njim :(
Oblačila zelo slabo posuši,
če hočeš da niso zmučkane, je treba prvo pol stroja posušit in še potem pol, s tem da
jih moraš prvo vse ven vzet pa jih malo pretrest, ker drugače dobiš taka oblačila ven, da
se jih niti zlikat ne da.
In še en veliki minus (vsaj pri mojem stroju), da oblačila smrdijo po postanem če jih sušim v tem
pralno sušilnem stroju.

Tak da plusa sploh nobenega ni, razen če res nimaš prostora, da bi imela posebej pralni in sušilni stroj.
Jaz sem ta "problem" rešila tako, da sem si kupila posebej sušilni stroj, v pralno sušilnem pa samo perem. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.6.2010 23:25:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]