šnucika -> Pasje težave..... (19.7.2005 10:34:11)
|
Mogoče malo mimo tema....pa vendar....moram napisat,ker sem čisto nora na mojega pesjana in vesela,da je mimo dva tedna težav.....:kuza: Bil je dvakrat operiran ....na zadnji tački je imel vdor tujka....trava - klas,in se je grdo ognojilo...v dveh dneh!Odstranili so mu in glej ga zlomka...čez tri dni poleg rane sveža bula-še večja......:(Pa spet nazaj in ista diagnoza ,predrtje tačke s travo in spet klas ali pa seme pod sklepom!!Revež je samo še šepal in ležal.:( Kako se mi je smilil,spet so ga uspavali in tokrat prava operacija....bila sem kar zraven,nisem hotela ven.Veterinarka ga je tako lepo porihtala:bravo:,da sem se kar čudila.....mogoče zato,ker sem bila zraven,še lepše kot človeka,ki konča v naši izolski urgenci...;) Včeraj sem mu po treh dneh zrezala dol povoje in vse je o.k. Tako bo naš veliki šnuci spet popolnoma mobilen....upam,da bo trava čimprej šla nekam...se posušila,karkoli in da pokosijo,da ne bo več teh problemov..... sem se morala izpovedat....ker je pač moj lepi šnuci:kuza:
|
|
|
|