+ in - za stolček z mizico (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Urška* -> + in - za stolček z mizico (19.7.2005 10:00:51)

Ojla!

A mi lahko kdo pove vse v zvezi s tem stolčkom? Je varen, od kdaj dalje lahko otrok sedi v njem,....

Hvala in LP:)

puncica -> + in - za stolček z mizico (19.7.2005 21:08:55)

kater pa :zmeden2:

Urška* -> + in - za stolček z mizico (19.7.2005 21:14:26)

Ja, mater sem blesavo napisala. Sory:ups:

No, tegale:
http://www.btc-city.com/babycenter/vsezaotroka/otroskaoprema/detail.php?id=1518

lp:)

ZARA -> + in - za stolček z mizico (19.7.2005 21:19:41)

Zara ima podobnega,sam da ni tako lep...zdej ne več!
Ja kaj naj ti rečem,me je čist Ok! Oblazinjen,fajn se briše,moti me pa to ker ni malo višji zadaj,ampak ok...mal me je skrbel,ko je bla še manjša,da bi glavo metala nazaj,pa jo k sreči ni...
V njem sedi od cca 5.5 meseca,samo igra se pa nikol v stolčku al pa z mizo,ker ni pri miru NIČ!
Mogoče to še pride...

Jančika_ -> + in - za stolček z mizico (19.7.2005 21:21:18)

Moja prijateljica ga je za malega uporabljala kar od začetka, ko je začel sedeti. To se postavi eno na drugo (stol na mizo, se razume) in je stolček za hranjenje. Mali je zdaj star 20 mesecev in sam zleze nanj. Mi bi ga imeli, če bi bilo po Joejevo8). Ampak je zmagala mami z Ikeinim stolčkom za 15€:)-.

Teni_ -> + in - za stolček z mizico (19.7.2005 21:21:54)

Tega imamo mi. MEni je super. Teja je začela noter sedet malo preden je samostojno sedela. Sem jo malo podlozila s pojšterčkom in je bilo. Zdaj pa je tudi fajn, ker ima posebej(tako kot je na sliki) in se lahko igra. Ko bo pa še risala in podobno, pa bo še za to primerna. Kakšni so pa minusi pa ti ne vem povedat. Zaenkrat sem zadovoljna. LP,Mojca:nosecka:

Urška* -> + in - za stolček z mizico (19.7.2005 21:27:22)

Ja hvala punce!:bravo::bravo: Se pravi sami +!:bravo:

Jančika, pri meni pa je glih obratno:)- Bo verjetno obveljala njegova. Jaz bi imela drugi stolček.

mojčca -> + in - za stolček z mizico (19.7.2005 22:50:21)

Urška

Pravkar sem gledala ta stolček z mizico v trgovini Sonček na Bledu in je v akciji, tako da stane 9.990,00 SIT :bravo::bravo:.

Urška* -> + in - za stolček z mizico (19.7.2005 23:06:58)

o, hvala za informacijo!:bravo::bravo:

BUČKO -> + in - za stolček z mizico (20.7.2005 8:08:27)

Ja mi imamo tistega iz Sončka smo kar prek računalnika naročili pa so že drugi dan pripeljali je pa zelo vredu.

Stran: [1]