Najaa -> RE: Kako ste prepoznali alergijo na Pampers? (15.6.2010 10:15:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Pri kolegici je bila zadeva taka, da je že po prvi pamperski dobil tako zelo vneto ritko, da je bila živo rdeča -kot bi mu jo ožgal, tako da je trajalo več dni, da jo je pozdravila. Potem je uporabljala raje Fixies, enkrat pozneje je pa poskusila še z nemškimi pamperskami, pa je bilo spet isto že po prvi plenički. Samo on je res imel grozno izrazito reakcijo. Drugače pa, ali so izpuščajčki od pleničk, lahko ugotoviš edino tako, da menjaš pleničke, počakaš da zadeva izgine in nato spet poskusiš pamperske, pa če se spuščaji ponovijo, je to to. Tako je bilo pri moji tavečji. V bistvu je bila najbolj alergična na pampers, pa na večino drugih tudi. Imela je grozno vneto rito (po pampers) ali pa samo rdeče pikice (po večini drugih). Dolgo sem iskala in sprobala vse živo, pol sem pa dolgo uporabljala francoske plenice iz leclerca (Mot's defants), dokler se ni odpru hofer in sem probala njihove in so super. Tudi pri drugi jih uporabljam, čeprav nima tak občutljive kože. Pampers mi sploh niso všeč, ker smrdijo.
|
|
|
|