|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   :-)
19.7.2005 9:33:40   
pika74
Drage moje - midva sva srečno prispela nazaj.

Vidla sva tolk velik, da je memory card čist nabasana. Prišla sva včeraj ob polnoči.

Bilo je lepo, vendar doma je najlepše:rozica:.

Hvala še enkrat za vse lepe misli ob poroki in ... nč, zdej grem pa mal prebrat za nazaj. Majku milu, me ni blo od 1.7. dalje - cela večnost:).

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.7.2005 9:39:44   
tia
OOOO Pika74 smo nazaj,a sta koga s sabo prinesla?:);):)-

A bomo kakšne slikice tudi me videle?:ups:

Malce nam povej kako je biti ženkica?

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2005 9:41:37   
dolenjka
Dobrodošla nazaj! :rozica:

Ste kaj švercali?;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2005 9:41:58   
pika74
Ženka - fajn :)-

Drgač se še sestavljava.

Tok vam mam za povedat.

OK za začetk tole - najhujš in najbolj grozn je blo to, da sva ful slikala dol do ne vem katere sahare in pol jst butl prtisnem format in je šlo vse materj... joooooooooj:((:((:((:(( še zdej jokam za tistmi 200 slikami.

OK pol sva naredla še ene 200 novih.

Drgač - kako kej?

Lp
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2005 9:43:43   
pika74
Ne nč nismo švercal - madonca sam tm pa raste droga kokr trava pr nas - pa na vsakem ovinku ti jo posiljujejo. Kriminalka:zmeden:. No, to je blo v Maroku v Rifih. Drgač vse ok.

Švercal nismo pa nč.

Se slišmo.

Lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2005 9:46:10   
anadejka
Pikaaaaaaaaaaaa:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

lupčka:love:lupčka:love:lupčka:love:,sam da si se mi ti zdrava in živa vrnila,matr sm te pogrešala,je bla kr mal tema,dej stara kumi čakam da kej poveš o poroki pa seveda o vajinem hanimunu,pa SLIKCEEEE čimprej,nujno!!!Ko boš mela cajt seveda.

Drgač sm pa res vesela da si nazaj:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2005 9:53:49   
klarisa
OOOOOOOOOOOO, kdo se je vrnu...velkom bek:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2005 9:55:25   
tinkamiška
Hoj Pika:bravo::bravo::bravo:

Zdej nam pa lahko vsak dan napišeš kak del vajine dogodivščine, sej veš, da smo babe firbčne:)-

A te je kej rita bolela, ko sta tolk prefurala;)?

Na prstanček si se že kej navadla?

Super, da sta se mela fajn, da sta uživala, pa da si zdej spet med nami:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2005 11:43:58   
neni
Kaj zdej pohajačka?! Ko prideš k sebi hočemo bolj konkretno poročilo, veš.

Pa moja podvezica je preživela? :ups:

Čestitke in uspešen zakon vama želim:rozica::rozica::rozica:

Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2005 11:46:25   
Anitka
WELCOME BACK

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2005 11:50:16   
Špelka
Čao,l stara sablja! Dobrodošla na trdnih domačih tleh spet! :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.7.2005 11:52:16   
emaa
:bravo::bravo::bravo:Dobrodošla nazaj, čimprej poročilo, pa seveda ogled slikic.:bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2005 11:53:46   
anadejka
A zdej je pa spet mrknla :zmeden2: ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.7.2005 11:56:31   
Pia73
OOOOOOOOOOOOOO, koga vidim,.......... :love::love::love::love::love:

:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

Me je včeraj že ZARA spraševala kje si pa sem rekla,da vaju ne bom motila, da ne bo tarzan jezen,.... :)-

Pri meni te čaka še darilo za vedening,........ :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.7.2005 11:57:34   
ZARA
OOO Pika seventifor :bravo:!!!!!!
WB,to mi delej!!!
A si ti zihr, da nis šla samo v Benetke obrnt :zmeden2:? ?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.7.2005 12:09:09   
GoYa
ooo, gospa pikica je nazaj

blo lušno ne?

zdej se pa mal pripravi na real life ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.7.2005 13:18:34   
Nyah*
HELOU, frisna zenkica in popotnica!WB!!!

Ko preberes vse poste za nazaj (cez kak teden :)-:)-:)-:)-:)-) pa le kaj vec napisi o poroki, pa hanimunu,itd.

A te kaj prstan zuli:)-:)-:)-:)-:)-:)-?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.7.2005 17:12:34   
pika74
O ženske, kok sm vas pogrešala. Sam dons mam skoz problem - mož skoz ta računalnik uporablja.

Jst mam pa tok za povedat.

A veste, da sva včeri naredla z motorjem celih 1330km!

Mal pod Andoro v Francoskih Pirenejih sva bla še zjutrej ob 8h, zvečer ob polnoči pa že doma.

Uh home sweet home 9nebesa.

Zdele pa šibam na čevapčiče, je možek speku:)-:)-

Aja prstan - je čist prou, podvezica prežvela neni:ups:. Ti morm prnest, da mal počvekamo.

Slikce se še štimajo. (Mater spet sm se spomnla na tistih 200 pobrisanih :((:((:((.)

Drgač- se še oglasim.

Šibam, da ne bo hud moj možk:love:

Lp
lupcka :love:lupcka :love:lupcka :love:vsaki posebi za taleu ušes :)-:)-:)- Od Zare do anadejke76 pa do Pie73 in klarise in Tie in hjoj kok sm jih spet pozabla - aja GoYa :love::love::love: kako je blo pr teb na hanimunu:rozica::rozica::rozica:

Se slišmo-beremo.

pa-pa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.7.2005 17:18:16   
Anitka
:love:Pika kaj pa meni lupčka?:(:)-:)-:)-:)-

Sem vesela, da si spet nazaj in da sta se imela čuuuuuuuuuudooooooooviiiiiiiiiiiiitoooooooooooooo. Smo te pogrešale 1000000000 na uro. A sta morda kakšnega Afričana prešvercala?;) Upam, da najmanj enega. :miska::miska::miska::miska:

Slikce pa že tudi komaj čakam.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.7.2005 17:55:47   
pika74
O Anitka, sej se je men zdel, da sm eno pozabla - pa posebi še teb lupčke :love::love::love::love::love::love::love::love::love:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.7.2005 18:29:18   
pika74
OK vam eno foro povem.

Enkrat je blo ful čudn. Mah sej, kdaj pa ni blo :)-:)-:)-.

No, nek na jugu Španije se ustauva u enem velkem nakupovalnem centru (kokr v Sparu recmo). In jst njega čakam pr motorju, on pa not po hrano. In ga vprašam, a maš denarnco pa ključ od motorja in prau ja. OK

Jst čakam na parkerplacu zuni in mal gledam naokol Špance 8). Pa kr naenkrat zaslišm po zvočniku kako ena po špansk neki govori in pol pove ime in priimek od mojga moža in na konc porfavor :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Pa gledam pa si mislm - pišuka, kva se mu je pa zdej zgodl. :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:. Si mislm ja a je pasuš zgubu - ne, nemogoče, ker ga mam jst na motorju u kufru. Pa kaj bi še lohk blo?
A je skup padu? Ne - ni bil vidit tok švoh :zmeden2::)-.

Pismu, zakaj bi španci neki njega klical...

OK

pr njemu pa druga zgodba.8)

K je pršu not, je naenkrat zagledou da je to tud center, k ma 9 kinodvoran in se mu je zaluštal it v kino. Pa je v trenutku čist na vse pozabu... OK pa gre naprej in najde tiste melone (BTW ful so ble dobre9nebesa) in tiste jogurte pa kruh in pol gre na blagajno.

Pol pa on sliš, da njega neki omenjajo po zvočniku. Pa si misle, kva to njega kličejo. In pol začne neki denarnco iskat, da bo plačou in je pogruntou, da je nikjer ni blo. Pa grunta, kako to, da je nima. In pol se postau na blagajno in vid, da mu en Španc moli debelo denarnco v roke (mel je pa več kot 1000 EURov not:ups: ) in prau, če je on tapata. Moj pokima, hkrat se mu je pa čudn zdel, zakaj sm mu jst prek unga tipa denarnco poslala na blagajno :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Ajooooooj vmes jo je nek usjal in ti Španci - kapo dol - ful so pošteni. Tip mu jo je dal in šou naprej. Ne morš verjet. Midva sva bla čist frapirana.

:rozica::rozica::rozica:bravo za Špance :rozica::rozica::rozica:

:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.7.2005 20:37:08   
GoYa
še so pošteni ljuje na svetu :bravo:

pika, moj hanimun je bil tudi 9nebesa, sam "mal" drugačen kot tvoj :)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.7.2005 20:56:07   
Anitka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za Špance :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.7.2005 23:35:39   
pika74
Pa še ena taka podobna cvetka je bla pr Špancih.

Ko sva šla nazaj iz Portugalske čez Španijo, sva se tud ustaula med vožnjo v enem takem nakupovalnem centru. In tokrat sm šla jest v šoping in rekla mojmu, da nej me počaka pr motorju na parkplacu.

Pa je reku OK in pol mi zavpije od deleč, da bo tam pr McDonaldsu notr. OK

Grem nakupvat, pa pol pridem do njega in tam v vrsti čakava skupi na hrano. Čelade sva pa na miz pustla. Pa pride en motorist (tko je bil oblečen) do naju in naju vpraša, če sva motorista in jst pokimam. Pa gledam debel, kva bo zdej reku :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Pa pokaže najine ključe od motorja in nama jih ponudi. Ajoooooooooooooj :ups::ups::ups: jst sm mu kr roko začela kušvat od presenečenja, da je bil tok pošten in prnesu ključe glih nama.

Majku, lohk bi se sam odpelou z najinim motorjem :ups::ups:

Španci še enkrat MUČAS GRACIAS :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.7.2005 7:10:21   
anadejka
Wauuuu Pika ej,zdej bom pa jest tut šla v Španijo na hanimun.
Sam sta pa res mela srečo,če bse vama to nekje v Črni Gori.....,mah kaj tut v Sloveniji nardil,bi ziher brez € v žepu štopala za domov.

Res kapo dol za Špance,si nisem mislila da so tojk pošten.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

sindarin

Kako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?

zelo (35%)

srednje (42%)

malo (3%)

mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (21%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!