|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grizenje v vrtcu
19.7.2005 9:27:56   
mamci
Punce živjo,

zanima me ali so tudi vaši otroci pogosto pogriženi v vrtcu. Jaz sem že kar malo jezna in ne vem več kako odreagirati. Moj malček je zelo prijazen otroček in ima visok prag prenašanja bolečin, tako, da se sploh ne joka, če ga kdo ugrizne. Dejstvo pa ostaja, da je pogrižen. Po pogovoru z vzgojiteljem so mi zagotovili, da bodo malo bolj merkali malčka, vendar se še kar naprej dogaja, da je pogrižen.

Najbolj od tega me je pa razjezilo to, da ko je bil pogrižen in sem se seveda zbunila, so me klicali v vrtec, da me bodo "razsvetlili", da se to to dogaja. KOT, DA TEGA NE VEM!!!. Potem sem jim pa povedala naj me še "razsvetlijo", kako bodo to preprečile oz. zadevo malo ustavile.

Prosim za nasvet.

hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   grizenje v vrtcu
19.7.2005 10:00:27   
CatJa
Ce se zdi to vzgojiteljicam cist normalno :zmeden: se obrni na ravnateljico oz. upravnico, pa naj jim ona mal sprasi riti. Ce je tak problem pazit otroke, potem bo moj kar v varstvu ostal.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   grizenje v vrtcu
19.7.2005 10:20:09   
viv_
Ja to se zgodi... moja je bila do sedaj 2x ugriznena. Če bi bilo to pogosteje ne vem kako bi odreagirala, 2x se mi pa ne zdi tako hudo - v vrtcu je 14 otrok, 2 vzgojiteljici in povsem logično je, da ne moreta (fizično ni mogoče) imeti vseh otrok naenkrat na očeh.

Ne vem kako hud vgriz je bil pri tebi - pri naši se je malo poznalo, daleč pa od tega da bi bilo do krvi.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
19.7.2005 10:25:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   grizenje v vrtcu
19.7.2005 13:42:07   
lenika
Jaz delam v šoli in vem, da lahko pride do marsičesa(1x ali 2x), potem pa is že bolj pozoren in skušaš zadevo preprečit.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   grizenje v vrtcu
19.7.2005 14:41:00   
Maja02
tudi moj je bil ene dvakrat pogrizen, ampak to se je dogajalo takrat ko je bil v skupini najmlajsi in se ni znal hoditi.
zdaj imamo pa druge probleme, zdaj se pa on pretepa (baje) ceprav se mi zdi to zelo cudno ker je nasplosno zelo nezen fantek.:angel:

lp

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   grizenje v vrtcu
19.7.2005 14:44:20   
lenika
Maja, v skupini se otroci mnogokrat dugače obnašajo kot doma. Doma je otrok v središču pozornosti in se mu za pozornost ni potrebno boriti, v skupini pa je veliko otrok in tako ni vedno po njegovem in v centru pozornosti in veliko otrok si na ta način hoče pridobit pozornost odraslih in drugih otrok.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   grizenje v vrtcu
20.7.2005 2:57:07   
Maja02
ja nekaj podobnega mi je rekla tudi vzgojiteljica, čeprav tudi ona meni da je zelo nežen in prijazen včasih naredi prav neverjetno stvar. pred kakšnim mesecem je brez vzroka udaril z nekim lesenim predmetom po glavi eno punčko, v vrtcu. na srečo ni bilo nič hujšega, seveda ga je punčka, ki je starejša od njega udarila nazaj in stvar se je zaključila z jokom.
Upam, da se bo kmalu navadil na to da ni edini, saj zdaj tudi doma ni več sam, ker imamo dvomesečnega dojenčka, pa moram reči da ga ima prav rad.

lp

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   grizenje v vrtcu
20.7.2005 15:58:40   
lenika
Če pa imate doma dojenčka, je pa še toliko več možnosti, da zato išče še več pozornosti, ker je malo ljubosumen.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?