koala -> RE: poleti pogostejše dojenje (18.6.2010 9:56:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: biga S hčerko, zdaj staro 3 mesece, se že od rojstva dojiva zelo pogosto, večinoma na uro do uro in pol, včasih na dve. Sem mislila, da se bo razmak večal, a očitno rabi tako pogosto, da se naje. Zadnje dni pa opažam, da bi se dojila še pogosteje. A je to zaradi vročine ali poskoka v rasti? Dostikrat se mi tudi joče na dojki, se odriva in noče zagrabiti, ampak to je spet druga zgodba, ker vem, da je lahko več razlogov za to. Ponudim ji tudi čaj, samo ne vem, če je treba, glede na to, da se tako pogosto dojiva. Ima katera podobne izkušnje? Moj je bil isti,pri satrosti tri mesece je jokal in stokal, ko sem ga hotela pristaviti pa se je z vsemi štirimi odrival od mene in glavo obračal vstran. Že prej sem mu ponujala, vodo, nesladkan čaj pa in ničesra sprejel. Ko pa se je tako odrival od dojke pa sem še enkrat poskusila in je na dušek spil 100 ml čaja in mirno zaspal. Od takrat neprej semmu jaz ponujala tudi čaj kljub podojem tako pogostim kot je želel. Se je pa dojil tako pogosto kot tvoja deklica.
|
|
|
|