liliana -> RE: najslabša destinacija sploh.... (13.6.2010 14:49:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty marantz ne pravim, da so povsod betonske plaže, ampak na relativno lepih plažah greš lahko pa ob 6ih zjutraj postaviti brisačo, da ob 9ih imaš še plac... Tudi meni je bila hrvaška čisto všeč, dokler nisem šla prvič deset let nazaj nekam drugam, kjer sem za nižjo ceno videla, kaj to pomeni biti gost in zaželjen in cenjen, da ne omenjam norih dogodivščin (plavanje z delfini, ko sestro skoraj pokaka želva, božanje morene ipd.), ki ti ostanejo v spominu za celo življenje... in od takrat naprej vem, da mi je škoda časa za jadransko morje... Pa me lahko vse prepričujete kako je v dalmaciji fajn... meni je v primerjavi s kraji kamor sedaj potujem pač slabo... pa nisem bogataš in za dopust nikoli še nisem zapravila več kot 600 EUR na osebo, s tem da je dopust trajal tudi po 1 mesec in niti slučajno ne en mesec šotorjenj, ampak en mesec apartmaja s klimo, komarniki, pralnim strojem, bazenom in vsakodnevnim kosilom v lokalni restavraciji ipd... Povej vsaj državo, kjer dobiš za 600 EUR mesec dni dopusta, s skoraj all inclusive varianto......
|
|
|
|