Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 11:13:42
|
|
|
|
špica84
|
Dober dan Meni je čisto po domotožju udarlo.Drugače sem pa uredu tudi počutim se super.Mi je mami danes rekla da sem ko božiček hehe,ker sem delala uslugo svoji sestrični.Pa kar nekaj bi jokala.Za vikend sva se pa odločila da se bova spočila na dolenskem,ker je najin zadnji skupen vikend pred 5.9
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 13:19:27
|
|
|
|
Fargesia
|
bitka in hermy, a vidve sta že kaj kupovale vatirance? to so uni veliki vložki. po porodu dobiš enega, pol pa en paket vir80. jst sem mela vatirance v P in je blo ful fajn, ker je čišča močna prve dneve... no, da ne bluzim, jaz vama jih lahko dam (vsaki neki)
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 13:25:58
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bitka in hermy, a vidve sta že kaj kupovale vatirance? to so uni veliki vložki. po porodu dobiš enega, pol pa en paket vir80. jst sem mela vatirance v P in je blo ful fajn, ker je čišča močna prve dneve... no, da ne bluzim, jaz vama jih lahko dam (vsaki neki) ti kar prinesi.... po pošti ne velja kako si čačka naša.... uživaš...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 13:42:27
|
|
|
|
Fargesia
|
upam, da prinesem. A pridno spi, je bila danes patronažna tukaj in je pridobil 300g. mami pa -5kg od une ob zanositvi. drugače pa ne vem kako bi se rihtala tele prve dni, če bi bila sama doma...brez mojga (res je priden) in ostalih.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 14:18:31
|
|
|
|
cukica
|
Tud jaz sem jedla in jedla lubenico,zvečer pa nisem vedla od česa me boli trebuh,no zdaj vem,...drgač pa sem večinoma na sadju in zelenjavi,meso je na sporedu samo čez vikend,... Mi je pa tako ndolgčas po mojmu,ga ni že 17 dni domov in ga ne bo še do srede,potem pa zopet gre v petek,....komaj čakam,da bomo vsaj malo skupaj,...pravi dolgčas,...dober,da mam živalce doma,da se mal zamotim,....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 14:20:03
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit res ej ...mojega tako razmeče od fruktoze da ti ne znam povedat... pol pa nisem vedla od česa me boli trebuh. čez vikend grem v k mojim v koper..in komaj čakam da dobim domače slive in domač paradjz...njami.. meso mi pa tako smrdi....pa bi ga mogla jest..zaradi železa Potem sem pa mogoče jest včeraj tud od tega imela take težave ?! Sam so se začele že v trgovino grede po lubenico ?! Sem na vikendu vidla kolk bo pri nas sliv, nobeno leto toliko !! Se mi že danes jedo slivovi cmoki!! Sam jih noben noče nardit !! Jest sem dubla za železo še ene tablete, po katerih mi je pa ful slabo...pri vseh težavah, sem sam še to rabla !!! Kako je Fargi prijazna , sva jo lepo vzgojili ! Sej lahko svojega poleg pripelje, če jo ne bo same spustil...da jo poljubčkamo!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 15:34:42
|
|
|
|
jona klara
|
punce jaz imam za vas, ko že imate več izkušenj eno vprašanje.Meni se zdi, da imam zadnje tri dni kr neki cel trebuh tako napet, a se je vam to dogajalo že tako zgodaj, sem v 18 tednu? a je normalno?kr trd deluje, moj bog me je kr zaskrbelo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 17:37:54
|
|
|
|
mojškra
|
hojla princeske Toliko ste čebljale, da nisem imela cajta vse prebrati . BarbiG-no pupiki sta pridni po mamici, itak. Jona Klara- glede otrdelega trebuha-meni je trebuh začel otrdevati okrog 20 tedna. Mislim, da te ne rabi biti nič strah, sicer mi je ena naša nosečk rekla, da ji je G zaradi tega predpisala magnezij. Če te skrbi pokliči svojo G, pa boš videla kaj ti reče, ampak mislim da ti ni treba preveč biti v skrbeh. Jaz sem 100 na uro aktivna, v službi me nične šparajo, tako da sem mal kar živčna. Šefe mi daje kar mal preveč za delat, sem mislila, da bo zdaj, ko je sam postal očka, gledal name mal drugače-pa figole, pagole- . Še 14dni delam, potlej pa grem na dopust, potem za 1 teden delat, in dva tedna spet na dopust, potem pa grem na bolovanje in me ni do porodniške -to je moj veliki plan, ker me ne bodo izkoriščali. Lepo se imejte in veliko se smejte, pa veliko ne jejte.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:02:06
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara punce jaz imam za vas, ko že imate več izkušenj eno vprašanje.Meni se zdi, da imam zadnje tri dni kr neki cel trebuh tako napet, a se je vam to dogajalo že tako zgodaj, sem v 18 tednu? a je normalno?kr trd deluje, moj bog me je kr zaskrbelo Jona Magnesol začni piti..pomaga. Je pa to nekaj normalnega.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:07:31
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: jona klara punce jaz imam za vas, ko že imate več izkušenj eno vprašanje.Meni se zdi, da imam zadnje tri dni kr neki cel trebuh tako napet, a se je vam to dogajalo že tako zgodaj, sem v 18 tednu? a je normalno?kr trd deluje, moj bog me je kr zaskrbelo Jona Magnesol začni piti..pomaga. Pa men je rekla vsaj dva, eden je premalo!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:12:09
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra, bit,hermy-hvala vam,ste me kr pomirile, sicer že 1 magnesol na dan pijem, bom pa zdaj 2.A še kaj druga pomaga? a je to zaradi rasti plodeka? sem se že prestrašila, da ni kaj s popadki povezanega, se mi zmeša.Hvala vam punce, zlate ste!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:18:03
|
|
|
|
Urshy78
|
jonči, brez skrbi, tako kot so ti že punce povedale. tudi meni je začel otrdevati okoli 20. tedna. in tudi pijem Magnesol.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:23:49
|
|
|
|
IVYY
|
Fargesia, najprej iskrene čestitke za tvojega malega fantiča !!! Uživajta v teh prečudovitih trenutkih !!! Da se vam končno oglasim. Za mano so trije tedni groznih slabosti, sem dobesedno vegetirala in nisem bila sposobna ničesar,zato se vam tudi nisem nič oglašala. Zdaj so slabosti skoraj v celoti minile, se je pa pojavila lakota :) Moja pikica je pa drugače v redu, pridno raste in njen veselo utripa. Včeraj smo bili veliki že 23 mm!!! Imam pa še zmeraj občasno krče in jajčniki me na trenutke ful bolijo, ker so še zmeraj povečani, ampak važno, da je moja pikica dobro. Pijem magnesol in po potrebi vzamem kak buscopan. Objemček vsem
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:25:54
|
|
|
|
bit
|
IVYY... no lepo da si se oglasila in da je s tabo in pikico vse vredu...kar tako naprej pa še kaj se javi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:36:02
|
|
|
|
Urshy78
|
IVVY, lepo da si se nam oglasila. me je že malo skrbelo, da ni kaj narobe..in krasno, da je pikica pridno raste, le tako naprej
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:39:46
|
|
|
|
cukica
|
IVVY sam,da je vse v redu s teboj in z pikico,želim ti ,da uživaš v nosečnosti,...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:44:28
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- hvala ti ivyy- super, da je vse okej, sem se že spomnila nate, pa fino, da tako raste, drži se in lepo nosečnost ti želim.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 18:49:18
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY Za mano so trije tedni groznih slabosti,... Moja pikica je pa drugače v redu, pridno raste in njen veselo utripa. Objemček vsem V tej vročini je moralo biti to grozno !!! No, dobro, da je sedaj že bolje, naj bo le tako naprej!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.7.2010 19:26:28
|
|
|
|
IVYY
|
punce, hvala vsem :) hermy1, ja je bilo kar grozno. Če ne bi bilo te vročine bi lahko šla vsaj malo ven in bi mi bilo lažje. A hvala Bogu so mimo, vsaj upam :)
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.7.2010 7:12:06
|
|
|
|
špica84
|
Dobro jutro vsem.SE danes pa pičim proti dolenski jupiiii Ivvy kdaj imas pa pdp da te oddam na seznam
< Sporočilo je popravil špica84 -- 23.7.2010 7:13:25 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.7.2010 7:34:59
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro dober dan, danes sem pa spala bolj kratko.... že od 4 gledam v luft.... zdej je moj dragi odpeketal v službo... jst na na net nič ob 11 grem na testiranje za streptokok B .... baje da bo danes pasje vroče... špica uživaj na dolenskem cukica.... naj ti hitro mine do srede ... Fargi... super da te vsi razvajajo... a veš da ima Oliver nov CD http://www.youtube.com/watch?v=UEw6IWWQWkE ta je samo zate... upam da novembra res pride Joe cocker ....sem babi že rezervirala da bo čuvala čmrlja hermy1... ti sporočim a sem jo dobila al ne...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.7.2010 7:56:09
|
|
|
|
hermy1
|
Dobro jutro dober dan, jest sem pa danes sanjala našo svetlolaso pupico !! Kolk je bla lepa!! Se mi ni nič dalo zbudit, da bi ne bilo prehitro konec!!! Res je, da smo pozabli na paket za odvzem popokovnične krvi, pa kaj bi to....sam, da je bla pupica ok! vroče bo zato, ker grem jaz v Ljubljano !! JA, špica uživaj na dolenskem , jaz grem pa jutri na Gorenjsko, na rojstnodnevni piknik...spet bo križ s kilami cukica.... naj ti hitro mine do srede ... - saj bo, jest mam tud v torek pregled in testiranje na streptokok B,...je rekla G: "ja, saj res, ga bova pa naslednjič naredili". Zdaj pa ne vem, ali kar pri njej al kaj? Bo že povedala. na Joe cocker bi pa tud jest šla, če uspem mojega prepričat ...za varstvo pa upam, da ne bo blema Bitka.. po moje bi jo morala dobit, sodobne, mlade mamice verjetno ne berejo kaj takega ?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.7.2010 7:58:53
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 vroče bo zato, ker grem jaz v Ljubljano !! lahko se ohladiva skupaj ... če imaš čas te povabim na ledeno kavo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.7.2010 8:09:52
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ... dober dan! Jaz sem se tako fino naspala, da sem že od 6-ih pokonci . Naša pridna pupika je spala od 22ih pa do 6ih, sva se na hitrco podojile zdaj pa še dremucka, medtem ko mami kofetka in se druži z očkom . Nisem vsega prebrala, samo vem da je Barbi s svojima princeskama že doma . Barbi še enkrat iskrene čestitke. Daj nam kaj več povej o svojih puncah, kako ju ločiš, da sta pa pridni pa itak vemo, ker naši otročki so super pridni, a ne Fargi . Hermy in Bitka sta pa že na porodniški Še malo pa bomo vse z vozički na kofetkih Skratka...lepo bodite, čuvajte bušije in se pustite razvajat!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.7.2010 8:13:06
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Hermy in Bitka sta pa že na porodniški Še malo pa bomo vse z vozički na kofetkih ne še v nedeljo štartam tvoja ppupa je pa tko en priden otroček
|
|
|
Sprememba vremenaJaka RRKako vam je všeč sprememba vremena?Končno malo hladnejše vreme. (
24%)
Vrnite mi sonce! (
76%)
Število vseh glasov: 221Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!