Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.12.2011 20:45:17
|
|
|
|
*sanela*
|
Joj punce kolk sem jaz žalostna, še zmeraj krvarim zdaj je že 10. dan. Ful bedno. Čakam sedem let, da zagledam plus in pol takole.... V ponedeljek imam pregled, upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 17.12.2011 22:48:33
|
|
|
|
RedSonja
|
v Lj na srečo nič snega. Čeprav bi vsaj malo poživil to sivino. meni je bilo pa danes ponoči za umret slabo. Sem bruhala in seveda tud nič spala. Se že cel dan spravljam k sebi z govejo juhico. Upam, da ne bo takolo večkrat ;). Sanela nič bat, to še nič ne pomeni. Lahko je vse vredu, pa kljub temu krvaviš. Kar pozitivno. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 18.12.2011 15:51:32
|
|
|
|
RedSonja
|
sanela kje imaš pregled? V KC? Jaz mam tud jutri.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 18.12.2011 17:19:44
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja sanela kje imaš pregled? V KC? Jaz mam tud jutri. Ne nimam v Lj. Imam pri svoji G. v Cerknici. V Lj. so me naročili komaj 3.1.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 18.12.2011 19:57:36
|
|
|
|
srečica17
|
Da se ne boš preveč sekirala, če srčka še ne bo videt, Sanela.....jaz sem bila noseča 6 t in 3 dni......in se srčka še ni videlo......čez 6 dni pa že!!!!! Srečno jutri!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 19.12.2011 9:02:54
|
|
|
|
RedSonja
|
ravnokar sem prišla iz ultrazvoka na G. Dr. pravi, da je vse kot mora biti. Pikica je velika 7 mm. Srček je viden. Jaz sem pa happy, happy :D
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 19.12.2011 10:21:14
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja ravnokar sem prišla iz ultrazvoka na G. Dr. pravi, da je vse kot mora biti. Pikica je velika 7 mm. Srček je viden. Jaz sem pa happy, happy :D za srčeka in da je vse ok!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 19.12.2011 12:01:40
|
|
|
|
ninocka26
|
Čestitke za srčka, se ti kar kamen odvali od srca, ko ga vidiš.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 19.12.2011 13:10:34
|
|
|
|
*sanela*
|
redsonja za srčka Eko jaz sem prišla s pregleda. Vse je kot mora biti. Za zdaj je videti le g. vrečko, je lepe oblike in velikosti nič ne kaže na ss. prezgodaj je, da bi se plodek videl. G. je rekla, da verjetno krvarim, ker se posteljica gnezdi. Upam, da je res. Čez dva tedna imam pregled, upam, da bo pikica še pri meni in da bom videla srčeka. Sem zdaj malo bolj pomirjena
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 19.12.2011 14:43:44
|
|
|
|
ninocka26
|
Sanela super novica. Čez dva tedna boš pa sigurno videla srčka. Bodi še naprej optimist! Danes je pa prav lep ponedeljek, ko so same dobre novice.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 19.12.2011 15:00:33
|
|
|
|
mala06
|
Ooo še ena lepa novica! *sanela* in srečno do konca!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 19.12.2011 19:22:22
|
|
|
|
Aleda
|
Bravo RedSonja in Sanela da je vse vredu, držim pesti še za naprej
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 19.12.2011 20:19:50
|
|
|
|
RedSonja
|
Sanela super sem vesela, da je sve ok . Jaz grem pa jutri v službo. Se bom vsaj zamotila in ne razmišljala samo na ta kako mi je slabo .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 20.12.2011 7:49:04
|
|
|
|
srečica17
|
Sanela in RedSonja super novički, kar tako naprej , punci!!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.12.2011 9:42:05
|
|
|
|
mala06
|
Jutro ! srečica danes je dan D zate in držim pesti, da bo vse ok in veselo cartanje s svojo punčko! Jaz imam pa NS in komaj čakam, da vidim svojo/ga škratka. Za spol pa ne bom vprašala, ker sva rekla, da naj bo presenečenje. Punce se vam javim zvečer!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.12.2011 17:48:44
|
|
|
|
Taddy78
|
Nosečke, sicer ne vem če sem kdaj pisala na tej temi, ampak 27.03.2011 sem imela ET (ICSI), sedaj pa je že 17 dni odkar sem prvič stisnila k sebi našo pupo. Pišem vam predvsem zato, da vam zaželim čim lepšo nosečnost (sama sem bila recimo prav vesela jutranje slabosti, ker sem vedela, da je s pikico vse vredu ), pa četudi bo kdaj hudo, veste, da boste na koncu dobile najlepše darilo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.12.2011 20:09:45
|
|
|
|
mala06
|
taddy za pupo. Me še bomo pa morale mal počakat do tega trenutka Poročilo iz NS je, da je vse ok Mal nas je sicer hecal, ker je sedel in g ni mogel zmerit te NS. Škratek se pa tudi ni dal motit in je vstrajal v svojem položaju Je že zdaj trma Skupno po eni uri vaginalnega in navadnega UZ je g končno ratalo zmerit svetlino. Je pa to res nepopisen trenutek in občutek, ko vidiš vse okončine in organe Kje pa se kaj skrivate, a vse pečete pecivo za praznike?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.12.2011 20:17:56
|
|
|
|
ninocka26
|
Mala super za NS, samo, da je vse v redu. Srečica ti pa verjetno že crkljaš novo članico. Vse naj naj. Punce vesele praznike, jaz grem nazaj pečt.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.12.2011 21:01:45
|
|
|
|
RedSonja
|
Mala06 super same lepe novice. Jaz sicer nisem nič kaj vesela slabosti, ker če bi bla samo jutranja ajde, samo mene matra skozi cel dan, pa še ponoči kdaj :(. Da ne govorim o zgagi. Pečenje hehe ... glede na to, da mi vse smrdi ne vem če siupam lotit. Sem želela za darila skuhat marmeladke, pa zgleda ne bo časa. Kaj pa kaj pečete?
< Sporočilo je popravil RedSonja -- 22.12.2011 21:02:44 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.12.2011 21:23:33
|
|
|
|
Aleda
|
Čestitke Taddy za deklico , naj bo zdrava pa pridno se crkljajte Čestitke Mala za NS, da bo še naprej cela nosečnost fajn potekala. Moja nosečnost pa tudi vredu poteka že od začetka in upam da bo kar do konca, se mi prav nič ne mudi prej rodit in upam da se tudi ne bo mudilo Saj čutim da kar pridno skače v trebuhu zdaj ko še ima dovolj prostora. Nisem pa nikoli imela nobenih slabosti, prav fajn. Zdaj že kar nabavljava in opremljava sobico za , tega se kar velik nabere. Še dobro da nekaj stvari, predvsem cunjic bom tudi dobila. Me je pa kar groza ko gledam cene, ene stvari so tako drage, npr posteljnina. Ko ste pisale o pečenju, midve z mamo sva dva dni pekle piškote, jih je ratalo ogromno in takoooo so dobri. Pomoje se bom kar zredila
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.12.2011 12:10:14
|
|
|
|
Taddy78
|
Red sonja tudi moje slabosti so bile celodnevne, ampak sem jih lahko blažila s hrano to je bilo edino kar mi je pomagalo. Trajale pa so do 16.tedna. Mala06 tudi naša je na NS sedela v enem kotu in se je zdravnica ful namantrala da je lahko zmerila svetlino. Ker pa ni in ni mogla videti nosne kosti mi je predlagala še DHT, ki pa je možnost za DS še zmanjšala. Se spomnim, kak sem bila razočarana, ker se ni videlo spola. Nekak sem bila prepričana, da bomo zvedeli. In je še dolgo trajalo, preden je naša gospodična pokazala kaj imamo. Pri sinu se je videlo že v 20.tednu, tu pa smo zvedeli ful pozno.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 24.12.2011 17:29:45
|
|
|
|
mala06
|
ŽELIM VAM VESEL BOŽIČ IN SREČNO V LETU 2012!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Voziček za tekMelanie_Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.Thule GLIDE2 (
0%)
Thule URBAN GLIDE 2 (
0%)
Baby Jogger SUMMIT X3 (
0%)
Cybex Avi Sport (
100%)
Število vseh glasov: 1Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!