womanpolice -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del (21.3.2011 18:29:38)
|
Živjo! MISMIS .. Hvala... Sm ravnokar prišla domov in sem koooooooooooomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaspaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaa. Takle scenarij je bil danes: 1. vstala ob pol šestih 2. se uredila, poklicala v Postojno in se dogovorila z Dr. Merlom, da "priletim" v Postojno 3. v Postojno prišla ob 8.30 uri 4. pooooooooolnaaaaaaaaa čakalnica in premaaaaaaaaaalooooooooooo stolov... 5. končno prišla do stola in..........čakalaaaaaaaaaa... 6. okoli pol enih končno prišla do dr. Merla, CTG-ja in anestezista (smo se vse dogovorili) 7. po pregledu dokumentacije (prometne nesreče, materinska,...) se dr. Merlo odloči, da bo carski rez 8. mi reče, da ga morajo nekaj dni prej narediti, da ne smejo tvegati, da bi mi voda prej odtekla (poškodbe medenice) in kateri datum mi ustreza 9. sem mu rekla, da mi je vseeno, da ko ima čas, naj pove in pridem 10. mi reče "ja kaj vam numerološko ustreza" 11. mu rečem, da men to nič... :-D 12. in določi datum 4.4.2011 13. in šele nato se jaz spomnim, da je 4 moja srečna številka (4.4. sta dve štirki in 2011 = 2+0+1+1= 4) hihihihihihi 14. CTG ok 15. dr. Merlo fuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllll facaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! smo se tak nasmejali v čakalnici... Full pozitivna oseba, energična, sploh super!!! 16. se odpeljem proti LJ; grem jest in kupit še rokavčike za našo princesko 17. pridem v Litijo in grem do svoje G 18. sem pri svoji G čakala debeeeeeeeeeeeeloooooooooooo uroooooooooooooo 19. sem rekla full prijaznemu medicinskemu bratu, da bom mu zaspala v čakalnici (kar sem skoraj), ker sem pokonci že od pol šestih 20. nato prišla na vrsto že in moja G z mojo željo mi vzela bris za bakterijo streptokop b (če bi slučajno kaj po naravni prej šlo ven...) 21. odnesla v Laboratorij 22. se odpeljala domov 23. nahranila mačka 24. hitela vam pisat na forum 25. zdaj pa grem u mižuleeeeeeeeee vsaj za eno uro 26. potem pa možeku pomagat dokončat verando (levi del) uffffffffffff... to pa je enih točk... :-D Ok, dovolj si ga bodi za danes, ker sem res že tak kooooooomaaaaaaaaaa, da imam očke kot angora zajček :-D Lp.
|
|
|
|