womanpolice -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del (14.3.2011 19:31:53)
|
Živjo punce! Kak ste mi...? Danes nam je crknil LCD... :-( Ista napaka kot leto in pol nazaj... in je blo popravilo že takrat 200 eur (tv pa je bil 1500 eur)... Je moj kr slabe volje dans... Danes sem šla (prepozno) v Lidl, da bi si kupila tisto kolesarsko opremo in ... seveda VSE pobrano!!!!!!!!!!!!!! Jst pa trola, pozabila zjutraj it v Lidl zarad tega... sm bla kr sama nase jezna... Kaj čmo... dobra šola za drugič... Kaj je kej novega? Nič... spimo skoraj nič... na uro ali na uro in pol hodimo na wc ponoči... boki bolijo od ležanja na boku, na hrbtu sploh ne pride v poštev... tamala je full aktivna (Hvala Bogu)... me skoz opominja, da jo imam... Včasih se prov nasmejim, ko vidim kako dela po trebuščku... Kilogramčki so se mal "umirili"... decembra sem se res grdo poredila (kar pet kg), zdaj pa grem gor na tri tedne cca. 2 kg. Zdaj pa že res obaaaaaaaaaa komaj čakava, da priveka na svet... jo tko težko pričakujeva... Včeraj sem se lotila nečesa, kar sem odlašala že od konca lanskega leta... zahvale za poroko. Narejene sem že imela pred poroko (sem jih sama izdelala :-) ), le še fotko je bilo treba prilepit in natisnit naslove, jih prilepit na kuverto in poslat... in mi je vzelo 3 ure... danes pa sem končnoooooooooooo oddala na pošti. Kolk še imam za postorit pred dnevom D.... Vi tudi, ane.... :-D tudi albume sem uredila (da sem dala fotke razvit in zložila v albume - zdaj še le dopišem datume in jih potem spravim), potem pa še en dan skupaj z mojmu čistilna akcija "fleta", potem pa bo to počasi to z moje strani... Zdajle koristim 2 tedna letnega dopusta... Porodniško pa nastopim 20.3. (na moj god :-D ) V knjižnici sem si izposodila knjigo od Natashe Kampush - 3096 dni (je skoz izposojena, sem jo morala prav rezervirati...) in vam bom poročala kakšna je, ko jo preberem... zdaj bo "čas", ko je TV crknil :-/ Drug teden dobim od kolegice posteljico, tak da še to sestavimo in postavimo v spalnico, ter dala bo mi še leseno stajico, katero pa bom imela v dnevni... Torbe za v P si še SEDAJ NISEM PRIPRAVILA - KAKŠNA LENOBICA!!!!!!!!!!!! Jutri pa si jo res že moram. Zdaj pa se že res zaj.... Uf, sem naklofala... nič, dovolj si ga bodi... se tipkamo... Lp.
|
|
|
|