womanpolice -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del (10.1.2011 19:30:05)
|
Živjo punce... Čeprav mi vsi govorijo (hvala ANCI BANCI za tvoj post), da sladkor ni tak bav bav - da se bo rešilo al z dieto al pa v najslabšem primeru z inzulinom - me je kr mal strah ponovnega jutrijšnjega pregleda. Ne morem si pomagati... Upam, da tokratni test na 100 mg ne bo pokazal previsok nivo sladkorja. Joj, pa tri ure sedenja na tisti trdi klopi pred laboratorijem , ko moraš skoz sedet in se nič gibat... sej ne vem, najrajši bi si nesla svoj poletni stol za na plažo zraven. Kak mislijo, da lahko nosečnica sedi na tisti trdi klopi tri ure???!!!!!!!!!!??? To ne moreš verjet... Naša tamala je prava akrobatka. Že dva dni tko veselo poskakuje notri, kar mi je ZELO VŠEČ saj me tako vedno opominja, da je vse ok. Čas mi teče tko počasi... ne vem več kaj naj počnem - eni pravijo, da kako je fajn na BD ... ma ja... že od julija... in prve tri mesece, ko je bilo še lepo vreme in bi lahko hodila na sprehod, mi je bilo non stop slabo, sedaj pa je bilo mrzlo, pa zaradi mrazzzzzzaaaaaaaaa sem šla redko. Zdaj, ko pa ni tak mraz, pa je dež... Pa kaj je tooooooooooooo??? Potem pa me še mal hormoni dajejo... Sama opažam, da sem na trenutke tak sitna, da komaj sama sebe prenašam... Pa nič ne morem za to... Ubogi moj mož, ko mora to prenašat :-) Res že komaj čakam mesec april... Najrajši bi prevrtela čas naprej za tri mesece.... Vsi mi pravijo "zdajle še uživaj, potem ne boš mogla", jst pa se to sploh ne sekiram, saj komaj čakam, da nama bo delala družbo najina tako težko pričakovana princeska... En dan morm k frizerki, saj imam že cca. 4 cm izrastka (se nism barvala od poroke). Sej sem mislila, da se ne bom barvala do poroda (v nosečnosti sem se samo enkrat in sicer za poroko), ampak se mi lasje tko nenormalno mastijo, da jih komaj folgam prat - barva pa vsaj nekoliko izsuši lasišče... Ja, dovolj si ga bodi za danes... Želim vam lep večer. Jst pa si grem laske prati.... speeeeeeeeeeeeeet :-) Lp. p.s. S* hvala za zs. Nism še prebrala... priznam. Bom si jutri vzela čas. Lp
|
|
|
|