mojškra -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del (21.6.2010 12:30:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara jutro... vidim, da ste vse dobro jedle čez vikend, tudi jaz saj sem bila na krstu. Imam pa spet eno vprašanje, konec tedna sva povabljena na morje, vožnje je 3,5 ure, prva ordinacija je uro in pol svtran pač ginekološka, sicer navadno prvo pomoč imajo, a bi si upale iti v 14 tednu, se mi full lušta, pa ne vem......mogoče sem res preveč panična. hvala pupe Jona KlaraNisi panična, le v skrbeh. Saj veš, jaz verjetno nisem prava katera bi ti lahko odgovorila, ker jaz definitivno ne bi šla. Ampak ne glede na probleme ki jih imam v nosečnosti je moje mnenje je tako, da je oddaljenost prve ordinacije kar daleč vstran, četudi se dobro počutiš. Kot pa je rekla Urshy, se moraš pa odločiti sama. Seveda morje nima kaj škoditi, celo priporočajo ga, ampak ordinacija pa bi bila laho bližje. Kaj pa pravi tvoj partnr na to? Urshy- jutri pa imava morfilogijo, komaj čakam da vidim pikca pokca. Špica84- ti pa nuhalno, morda boš že videla spol, če boš hotela izvedeti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|