Jessy -> Avgustovke, dajte vstat! (19.7.2005 14:34:35)
|
Jaz sem tudi istega mnenja, da je pri medenični vstavi bolj siguren CR. Tako je rekel tudi ta zdravnik, s katerim smo dogovorjeni za CR, da nima smisla, da se mučimo, pa se namučimo na polovico, pol pa ugotovimo, da ne bo nikamor šlo in nato na vso brzino CR delat, pol so pa vsi živčni, jaz, mož, stari starši pa še sami povrhu, ker ne vedo, kako se bo izteklo. Je pa včeraj moj :love: bil pri prijateljih v Trstu (on je splošni zdravnik, ona pa ginekologinja) in jima je razlagal najino situacijo in tudi omenil, da je moj G rekel, da naj bi kar rodili po naravni poti. Sta se samo za glavo prijela in rekla, da pri njih je avtomatsko CR povsod, kjer vstave niso glavične. Da medeničnega poroda sploh ne poskušajo izvajat! Drugače je pa moj G tudi rekel, da se velika večina otrok z medenično vstavo rodi kakih 14 dni pred rokom, ker pride prej do razpoka mehurja. Ma, pri meni očitno ne bo nič prej...ne spada v to povprečje! Drgač sem pa jaz pred 1 uro in pol imela kosilo, ampak sem zdaj že spet pošteno lačna. To ni več normalno!!!
|
|
|
|