navadna postelja ali pograd - izkusnje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Ana009 -> navadna postelja ali pograd - izkusnje (11.6.2010 18:42:16)

Hej,

za nasega fantolina (skoraj 2 leti) kupujemo posteljo in smo v dilemi ali kupit posteljo zanj ali pa za oba (starejsa sestrica - 3 leta) pograd. V sobici imamo prostor za oboje. Sestrica ze ima posteljo. ampak fuuuulllll navija za pograd.. Sem bila ze v trgovini in videla, da je zgornja postelja dovolj visoka, da ne bi nihce dol padel ponoci.. Pa me se vedno malo zuli.. da se ne bomo ful nasrali...
mi lahko napisete izkusnje.. predvsem kaksna varnost ipd.

najlepsa hvala..




diva 4 -> RE: navadna postelja ali pograd - izkusnje (11.6.2010 20:57:52)

Naša dva imata pograd , ker imamo malo sobo.Hči je bila stara 3 leta , ko je šla na pograd spat. Se ful obnese.Mali bi pa zdaj rad menjal , da bi on gori spal ,hči pa si tudi želi menjave.Vendar to ni mogoče , ker malega občasno "nosi luna".




livia -> RE: navadna postelja ali pograd - izkusnje (11.6.2010 21:11:37)

Po mojem stvar navade. Mene je bilo od nekdaj stra spat na pogradu, ker ga nisem vajena in ga tudi za otroka ne bi nabavila, če ne bi imela stisko s prostorom. Hvala bogu je nimam. Če imaš platz, se mi zdi dolgoročno bolje vsakemu svojo posteljo.




ledenaa -> RE: navadna postelja ali pograd - izkusnje (11.6.2010 21:48:08)

navijam za pograd.
Zakaj bi se pa nasrali?
Še naš 2  letnik je začel spati na visokem pogradu




živa -> RE: navadna postelja ali pograd - izkusnje (11.6.2010 22:09:18)

Edino postiljanje je zoprno pri pogradu. 




Jančika_ -> RE: navadna postelja ali pograd - izkusnje (11.6.2010 23:08:39)

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Edino postiljanje je zoprno pri pogradu. 

To, pa stalni fajti, kdo bo spal zgoraj. Ponavadi damo gor starejšega in se mlajši počuti prikrajšanega (vprašajte mojega mlajšega brata, ki je spal spodaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Mi smo se odločili za dve dvignjeni postelji (višina 116 cm), tako da imata spodaj prostor za igranje, spita pa oba na isti višini. Za postiljanje je zame, ki sem zelo majhna, že to skoraj previsoko, se kar namatram.




nananaja -> RE: navadna postelja ali pograd - izkusnje (14.6.2010 14:18:29)

Sama sem spala na pogradu takoj, ko sem nisem več v otroški posteljici. Višina ni problem, ker imajo vsi ograjo. Če tamala hoče, potem tudi ne bo problem višina. To se ponavadi zgodi, če je otrok prisiljen spat zgoraj, pa tega noče, tako moj nečak ni želel, a je njegova sestrica z veseljem.




blaža -> RE: navadna postelja ali pograd - izkusnje (14.6.2010 14:40:48)

mi imamo tudi pograd in sicer na L.

smo ful zadovoljni. Edino je precej visok, samo pri nas to ni problem, ker je ta starejši star že 7 let, ta mali 2 leti pa spi spodaj.

Glede pospravljanja postelje, jo pospravi sam, za enkrat sem pa še tolko v formi, da gor zlezem in zamenjam.[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Ko pa ne bom mogla več gor lezt, bo pa itak ta starejši tolko velik, da si jo bo sam zamenjal.[sm=smiley36.gif]

Nam je super.[sm=smiley1.gif]




Stran: [1]