JULIJ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Grascakinja -> JULIJ (19.7.2005 16:30:33)

Ooooo julije!

Da se še jest in :duda: Karolina prefočkava, ko sta se že Bobek in Tinka oglasile pri vas. Naša prinčipeska pridno nina, pa imam minutko za vas.

Držim pesti za vse, da bi čim prej rodile in pestovale svoje štručke, pa da bi bil porod tako hiter kot moj! Še mal, pa bo, zdržte, se splača! :rozica:

Lep dan vsem!

Pupa

Emanuelle -> JULIJ (19.7.2005 16:30:44)

Mene tudi (še) niso hoteli notri obdržati. Ravno danes ko se mi je zdelo, da nekaj čutim, je bil CTG čisto raven - no nekaj krivulj navzgor, potem me je pa še na UZ v porodnišnico poslala in se našemu otročku prav cool godi - posteljica OK, plodovnice dovolj, pretoki super, dete ima cca 3100g, spol je pa spet skrival/a, ampak itaq ni važno, tako da v petek ponovi vajo.
In ker čez vikend ne sprožajo porodov se verjetno beremo še naslednji teden.
LP

Emanuelle -> JULIJ (19.7.2005 16:32:06)

Aja, mleko pa še nič ne teče - tudi če pritisnem ne, trebuh pa se mi je že kar zgodaj poznal, ker sem se na začetku največ zredila - mislim, da že okoli 3. meseca.

CIPRESA -> JULIJ (19.7.2005 16:46:01)

O Pupa lepo da nas malo pridete pogledat.

Emanuelle do kolk pa so segale te tvoje krivulje???

Teya -> JULIJ (19.7.2005 16:49:41)

Talči, kako narediš sirove palačinke :ups::ups::ups:? sliši se FUUUUUUUUUUL dobro, so se mi kar sline pocedile :love::love::love:

Talči -> JULIJ (19.7.2005 18:40:10)

Teya:
Sirove palačinke

1. spečeš normalne palačinke (jaz jih ponavadi ca 10 kosov, ker jih potem jemo še za večerjo)
2. zmešaš maso iz: malo margarine, 2 rumenjakov, 10 dag sladkorja, pol deci kisle smetane, 40 dag skute, malo namočenih rozin, snega iz 2 beljakov in 1 vanilij sladkorja, jaz dam še malo cimeta.
3. z maso namažeš palačinke, jih zviješ in daš v z margarino namazan pekač.
4. vse skupaj poliješ še z: 1 dcl kisle smetane in 1 rumenjakom (jaz dam kar celo jajce) - zmešam kar z mikserjem
5. pečeš v pečici na 200 ca pol ure.

In to je to. Polovico sva jih že pojedla, pa sva samo jaz in moj :love:. (:duda: pa tako dobi od mene...).

Poskusi. Meni je zelooooo dobro. In moj se tudi vedno oblizuje.
Če je to za kosilo, ponavadi dam na mizo najprej kakšno lahko juhico, da ne pademo takoj na palačinke.

pa pa
Talči

Teya -> JULIJ (19.7.2005 20:22:38)

MNJAMSI!!!!
Hvala...bomo probal, ma ne dvomim v to, da se bomo oblizovali....

Emanuelle -> JULIJ (19.7.2005 20:53:55)

Cipresa oprosti sem šele sedaj videla - danes je šla krivulja max malo nad 60, pri prejšnjem CTG pa do 80.
Kljub temu pa čutim, da se nekaj dogaja, me kar nekako čudno boleče tišči okoli trebuha... mogoče se samo odpiram...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]