NENAJANI -> Napeto ozračje (18.7.2005 22:00:06)
|
Naj najprej razložim situacijo v naši družini. Moja sestra ima dva otroka, punčko staro 4 leta in fantka starega 6 mesecev. Midva pa imava :duda: starega komaj mesec in pol. No pred kratkim sva se preselila nazaj k mojim staršem, kjer je bilo več prostora za najinega fantka. Žal pa ni vse tako preprosto, kot sem si jaz mislila! Sestra, katera ima svoje stanovanje v LJ vsak vikend pride domov in ostane nekaj dni! To mene drugače ne moti, sedaj sem pa čisto :grrr::grrr::grrr:!!!! Zakaj??? Zato, ker so vsi povrsti prehlajeni, tamala ima pa še povrhu neko 5.otroško bolezen. Pa je vseeno prišla!!!! Sem povedala staršem, da če bo prišla z bolnimi otroci bomo mi šli k njegovim staršem. Mi je žal, ampak se ne upam tvegati, da bi še Kristjan zbolel!!! Baje je zdravnik rekel, da ta otroška bolezen sploh ni nalezljiva! HALLLLLLOOOOOO!!!!! Kolikor jaz vem, je vsaka otroška bolezen nalezljiva!!!!!! In ta določena bolezen je celo nevarna za nosečnice. Kako potem ne bi bila nevarna za mesec starega dojenčka!!!!!:zmeden::zmeden::zmeden: Kaj naj storim, ker sedaj so mi vsi doma zamerili, ker sem odpeljala tamalega!!!! Jaz pa se z njimi ne morem zmeniti, ker mene pač nihče ne posluša, ker je sestra vedno bila bolj pametna!!!!! Zelo sem jezna na njih in razočarana!!!!!!!! Morala sem nekomu povedati, upam da je katera prebrala! L.P:Nena, Jani in Kristjan!:rozica:
|
|
|
|