ronja -> RE: Preveč "pametna" soseda (10.6.2010 10:21:12)
|
Pri nas je ena v bloku taka, ki verjetno o vseh ve kaj slabega za povedat, vendar so jo vsi izločili, tako da je nihče ne jemlje resno. Nimam pojma, kaj ima o meni za povedat, ker meni tega itak ne bo povedala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Če je šla čez mejo, je pa tudi ukrepanje s policijo lahko dobrodošlo. Verjamem, da imajo tudi kaj drugega za počet, kljub temu pa je boljše ukrepat prej, pa imaš potem mir. Ne vem, ena soseda je edino na ta način dosegla mir pred to zgoraj omenjeno (oni sta pač mejni sosedi, mi smo samo v istem bloku, tak da nam še ni ne vem kaj strašnega naredila). pa ta soseda, ki ji je ona nagajala, je res fajn, sploh ne teži, se ne krega, tak miren karakter. Je pod nami, pa se nikoli ne pritožuje zaradi hrupa (pravi, da je mela tudi ona otroka in da normalno da moramo živet - pa si lahko misliš, da znata bit dve mali kar glasni...). Skratka, ni nek težak, res ne! Ampak ji pa ona ni dala mira, stresala smeti pred vrata, vlamljala na njen balkon,... itd... dokler ni poklicala policije. potem se je pa malo umirila.
|
|
|
|