Kerensa* -> RE: Late night čvek :) (9.6.2010 21:58:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako je bilo? Ne vem, če si že kje napisala pa sem spregledala. Na RR nisem nič pisala, ampak, kar se mene tiče, je bilo super. Vzdušje fantastično. Moja favoritka je bila sicer Sanja Poljšak - Pesan, ki sem jo spremljala od avdicije v Drami (v živo) dalje, ampak no.2 mi je bila pa Lina Kuduzović (dejanska zmagovalka). V debate o "uničenem otroštvu" in podobnem se pa nikjer ne spuščam, ker se s tem pač ne strinjam. Če otrok v nečem uživa in če tisto nekaj ni nemoralno ali nezakonito, potem naj to pač počne. Ne vem, od kod ideja, da bi morali imeti vsi 7-letniki željo kvečjemu po igri z Lego kockami. Da bi pa takšen talent, kakor je Lina, pel samo v šolskem zboru (kakor nekateri predlagajo), bi bila pa velika škoda (predvsem zanjo) - in če ona lahko svoj talent vnovči tako, da si s tem zagotovi (ob primerni podpori staršev, seveda, v katero pa ne dvomim, saj izgledata bistveno bolj realna, kakor npr. oče Petra Vodeta) finančno stabilnejšo prihodnost, pa - why not?
|
|
|
|