Metuljček Cekinček -> RE: Selitev - organizacija (10.6.2010 9:40:41)
|
Selitev je odlična priložnost, da se znebiš nepotrebne navlake. Jaz sem med selitvijo vsaj četrtino vseh stvari dala vstran (od posode, do oblačil, igrač, starih dokumentov, knjig in zapiskov s faksa). Nekako mi ni potegnilo, da bi stvari, ki jih vsaj eno leto ali dve sploh nisem uporabila, zlagala v nove omare. Pri nas je bilo tako, da je na dan selitve bil mož sam, ker sem bila jaz v porodnišnici. Ja, nismo ravno najboljše planirali. Jaz sem približno 2 meseca pred selitvijo začela pospravljati in pripravljati. Ker smo se selili poleti, sem spakirala vse zimske stvari, tudi večino posteljnine, odej, brisač, knjig in posode. Pustila sem samo nujne stvari. Se spomnim, da sem spakirala tudi skodelice za sladoled in smo potem sladoled jedli iz kavnih skodelic. Vse spakirane škatle smo shranili pri prijateljih v njihovi garaži, ker v naši hiši še ni bilo parketa. Še vedno je za dan selitve ostalo ogroooomno stvari (vsaj polovica), tako da so mož in družinski prijatelji imeli še velikooo dela.
|
|
|
|