Urska09 -> RE: Sušilni stroj (11.6.2010 13:42:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Ok, to je vse res. Ampak jaz še vedno ne vem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] no, pa da postavim drugače vprašanje: katerega sušilca imate, da vam ni treba likati? Če imaš sušilca ti ni treba nč likat. Ne glede na znamko. Samo kombiniran ne sme biti (pravno-sušilni stroj9, ker ful mečka in moraš likat. moj prvi sušilc je bil Gorenje. Nikad više!!! Vse aparate sem imela Gorenje, pa se je razen pomivalca (ki je bil v resnici delan za Boscha) vse kvarilo. Že prvo leto. Moj drugi sušilc pa je Bosch. 5 let je delal k urca, zdaj ga je začel pa malo biksat. Sam mi ga res uporabljamo vsak dan. Večkrat na dan. Na kaj moraš paziti? - da je kondenzacijski - da je čim višji energijski razred (če ti ni vseeno, koliko energije porabiš) - da ima možnost sušenja pri nižji temperaturi (jaz uporabljam samo to funkcijo, ker manj uničuje perilo) - da ima različne stopnje sušenja: čisto suho, malo manj, še manj,...jaz uporabljam vse možnosti - da boben obrača še nekaj časa po koncu sušenja (da se perilo ne mečka) Meni je fina tudi ura, da veš koliko časa bo še sušil. Vse ostale funkcije so mi pa brez veze
|
|
|
|