krči v trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Bauka -> krči v trebuhu (9.6.2010 16:23:23)

Pozdravljene,

v ponedeljek so me klicali iz vrtca, da moj sin(4,5let) ni nič jedel in da toži, da ga boli trebuh. Šla sem ga iskat, doma je 1x bruhal in 2x mehko kakal. Od takrat naprej več nič od tega, ga pa zelo močno boli v trebuhu. Že 2 noči skoraj ne spimo, ko ga zagrabi krč v trebuhu se zbudi in ko popusti takoj nazaj zaspi. Že 3.dan skoraj nič ne je, pije pa kar dosti. Bila sva pri zdravniku in pravijo,da očitno on tako preboleva eno izmed trebušnih viroz, me pa full skrbijo te njegove bolečine, ki ne popustijo. Ne vem, ali naj ga danes še 1x peljem...

V glavnem zanima me, če ima katera izkušnje s takimi bolečinami, brez kakanja in bruhanja. Rota virus smo že imeli in vem, da ko mine par dni, ko izbruha in pokaka, je pa dobro.

Hvala in lp, Bauka

Srčekgirll -> RE: krči v trebuhu (10.6.2010 8:03:57)

Skuhaj mu rmanov čaj in naj ga pije (brez sladkorja) da bo pomiril želodec, men je pomagalo in mojmu otroku tudi.

ninocka -> RE: krči v trebuhu (10.6.2010 14:24:26)

To sem tud jst prebolela kaksen mesec nazaj - ful hudi krci, da sem lahko samo lezala, pa bruhanje in cist vodena driska.
EN DAN JE BLO GROZNO, POL JE BLO PA KAR HITRO ok. Sori za velike crke, mi mali zraven pritiska po tipkovnici.
Jedla tud jst nisem nic, samo pila sem caj, pa potem so mi pasali cist suhi piskoti (ala albert, petit buerre...).
Baje je to neka viroza, jst sem sla potem se na UZ trebuha, ker so se mi drugace ti krci pojavljali ze skoraj 1 mesec, ampak takrta je blo pa najhuje in potem nismo vedli al je to viroza al kaj drugega.

Upam, da bo hitro zdrav tvoj sincek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

Stran: [1]