Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 18:57:01
|
|
|
|
Urša
|
Še ena fenica!
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 20:11:28
|
|
|
|
marijaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 ITAK ... Lahko pa s kero naredimo mal izmenjave: jaz grem k unem decu k gleda fuzbal, una pa k mojemu k ga - pazi zdej - NE gleda Mu je že zdej hudo, k bo brez TV-ja .... E pol pa lahko me menjamo, moj je ful zagret,ima tudi navijaški šal pa dres pa na klubski mizici poln album nogometšev in pol to gleda podatke o njih . Že tavečjega je čist zmešal s tem nogometom, mu je tudi dres kupil, pa mulo govori, da bo Slovenija zmagala . Sem mu rekla no če pa pride v finale pol bo pa še mami nogomet začela gledat
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 20:37:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 20:49:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 21:05:58
|
|
|
|
poli*
|
Jaz pa pravim, da komaj čakam, da se začne mesec nogometa. Veste zakaj? Da ga bo čim prej konec Hb imam anti nogometnega moža, tko da ne bo noben trpel ta mesec. Seveda bova pogledala kakšno tekmo, ma da bi pa ceu mesc sedela pred tv-jem mi pa ni.
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 21:07:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa Sem mu rekla no če pa pride v finale pol bo pa še mami nogomet začela gledat A ti dvomiš v to, da bodo v finalu?
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 21:41:36
|
|
|
|
Onasiss
|
Absolutno.... kot še vedno do sedaj svetovno in evropsko prvenstvo.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 23:17:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 10.6.2010 0:01:44
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sem ena rekdkih srecnic, partnerja niti malo ne zanima nogomet.Mene pa tud ne Še ena taka
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 10.6.2010 0:19:14
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sem ena rekdkih srecnic, partnerja niti malo ne zanima nogomet.Mene pa tud ne Še ena taka se ena Samo nase si bom ogledala, to itak. Zadnjic je bilo svetovno prvenstvo pri nas - Nemcija, sem bila kar prilimana pred tv, cepras dalec od tega,da bi bila ljubiteljica nogometa. Edino naso zastavo bi rada kupila, da jo razobesim na balkonu, a je do sedaj se nikjer nisem zasledila. Zaenkrat na balkonu plapola le Nemska
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?