Novorojenček in klima? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

charlyka -> Novorojenček in klima? (9.6.2010 10:30:53)

Zdravo mamice!

Doma imam 14 dni staro princesko, v stanovanju pa vročina za znoret [sm=hudicek1.gif] Imamo popoldansko sonce, temperature pa kot vidite kar okoli 30. Imamo sicer klimo, vendar ne vem, če ji lahko škodi ali ne [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Kakšne izkušnje ? Hvala. LP

Anonimen -> RE: Novorojenček in klima? (9.6.2010 10:51:06)

Pomoje jo ti kar vklopi, samo pazi, da ne piha v tamalo. Pa preden bosta šli ven (če bosta šli), klimo kake pol ure prej izklopi, da se tamala počasi temperira na zunanjo temperaturo in da ne bo šoka.

ledenaa -> RE: Novorojenček in klima? (9.6.2010 11:13:27)

ne,ne bo škodilo

alesha -> RE: Novorojenček in klima? (9.6.2010 12:04:38)

Jaz imam tudi klimo prižgano, če ne bi bilo v našem stanovanju 30 stopinj in več. Je pa res, da zelo pazim, da ne piha v tamalo. In ko spi v svoji postelji (redko, ker ima krče) takarat povečam ventilator, da se prostor hitreje shladi.

kristinaj -> RE: Novorojenček in klima? (9.6.2010 12:09:04)

ne bo škodilo, če ne piha v njo in ni prevelike razlike z zunanjo temp. jaz klime ne dajem na hlajenje ampak na dry, da mi ven vlago vleče in je super... 

Oren -> RE: Novorojenček in klima? (9.6.2010 13:17:10)

Meni je rekla pediatrinja da moreš pazit da ni prevelike temparaturne razlike med zunaj in notri...toraj če je zunaj 31 je lahko v stanovanju minimalno 26 stopinj...tako velja tudi za avto.

charlyka -> RE: Novorojenček in klima? (9.6.2010 14:31:56)

Ja, bi se strinjala. Najlepša hvala.

Stran: [1]