Baldi -> avtosedeži 2. del - nujno (20.7.2005 23:26:20)
|
Selena, danes mo bili tudi mi v baby centru (BTC). Ne moremo se nareč odločit ali Romer king ali Romer Duo:ups:. Zaradi tvojega posta sem bil še posebej pozoren na "stabilnost" sedeža po montaži z varnostnim pasom. V omenjeni trgovini imajo namreč avtomobilski stol, na katerem lahko naredijo praktični prikaz montaže sedeža (seveda na tvojo željo). Po prikazu sem prepričan, da se da ta sedež v vsak avto čvrsto pritrditi. No, razen, če ni pas "zjahan":). Fora je samo v močnem potegu pasu, ko je že ta nameščen v ležišče. Če premalo "zategneš", pa res pleše sem ter tja, še posebej v zgornjem delu. Mogoče si imela pa samo smolo in si dobila nestrokovno pomoč. Ti prodajalci so včasih res zelo nerodni in nevedni. Jaz sem bil že večkrat razočaran, še posebej v Baby centrih. Na tvojem mestu bi še enkrat poskusil in se poprepričal. Zahtevaj najbolj "strokovno podkovano" osebo v trgovini in ni :hudicek:, da se ne bo kaj izcimilo:) LP:pujs: PS: asso, ti pa le še malo počakaj, da se tvoja:duda:malo okrepi. Do 9 kg ji še kar nekaj manjka:).
|
|
|
|