katy_ -> mlada nosečka (20.7.2005 11:36:08)
|
hvala hval hvala za spodbudne besede... ti povem, da če ne bi imela tako zlate starše, ki mi vedno stojijo ob strani in najbolj zlatega fanta bi že zdavnaj obupala, ampak zdaj so se vse stvari že tako lepo uredili res, da na začetku mi je bil velik šok, ker nisem pričakovala,ampak zdaj mi ni žal.... gledam se v ogledalo in se redim,ampak jaz sem SREČNA, ker bom MAMA!! veš jaz že tri leta sem sanjala o agrftju, odkar sem spoznala kaj hočem počet, glih sem se pripravljala na sprejemne izpite in tik pred zdajci sem zvedla, da sem noseča, je bil velik šok,ampak em se prav odločila, da nisem splavila zaradi akademije!! ti povem, če ne bi imela tako zlatega fanta sem prepričana, da bi splavla,ampak on je moja ljubezen življenja... tako, da sem se iz te izkušnje marsikaj naučila... ŽIVLJENJA JE ENA NAJBOLJŠA IN VELIKA ŠOLA, ki te prav ona usmerja v pravo smer... (sory, če sem ti napolnila glavo,ampak mi je zelo pasalo to nekomu ta trenutek napisat pa glih, ki sem na forumu sem tebi....sej ni nič narobe???!) iz kje pa si ti? si študentka?:metulj:
|
|
|
|