K vedeževalki? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ZARJA -> K vedeževalki? (18.7.2005 18:53:00)

Vas je kdaj zamikalo, pa ste šle k vedeževalki ali jo poklicale? :zmeden2:
Pa vam je kdaj katera prav napovedala?
Mene včasih zamika, da bi šla (včeraj sem se na eni prireditvi znašl 3m od nje, pa si nisem upala do nje, ker me je blo strah...)...
Pa sem raje
:kuza:

A še nisem opravila z mislijo na to. Kaj pa ve pravite?

kimi -> K vedeževalki? (18.7.2005 18:54:55)

Ja jaz sem šla
in so mi rekli da moj fant ne bo nikoli zadovoljen samo z eno žensko-še zdaj me je strah kako in kaj bo. Tako da raje ne it nikamor

soncece24 -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:23:45)

ojoj, kimi, to pa ni fajn. zdaj me pa še manj mika it k vedeževalki

kimi -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:24:43)

Ja prav nič fajn ni še posebej če ti to rečeta 2

lenika -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:26:05)

Kriza, jaz ne bi šla.

soncece24 -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:27:35)

o shit, pa si mu to povedala?

kimi -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:27:44)

Jaz osebno ne bi šla saj tudi nisem. Samo 2 vedežujeta ki sem ju poznala in ko sem delala kot natakarica (praksa) sta mi tko mal povedala. Groza potem se je tako ne veš ali je res kaj na tem vedeževanju ali ne in se potem lahko brez veze sekiraš

soncece24 -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:29:59)

ma meni je sošolka pred dvema letoma nekaj vedeževala iz kart: da bom prevarala dragega pa take, pa se še čist nič ni uresničlo.

Samo rekla mi je tudi, da bova ostala skupaj, pa da bova mela enga sineka, to pa upam, da se bo uresničlo:)-

Teni_ -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:33:03)

Kimi, mogoče pa je druga zenska :duda: baby girl? Ze veš kaj bo?Lp,Mojca:nosecka:

soncece24 -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:37:35)

mojca, točno - nikoli ne bo samo z eno zadovoljen, ampak z dvema - s kimi in malo:roza::duda:

:bravo:mojca:bravo:

Anonimen -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:38:39)

Moja teta prerokuje s kart. Pa mi je ene dvakrat(čeprav nerada) pogledala in moram reči, da se je skoraj vse uresničilo, kar mi je napovedala.

puncica -> K vedeževalki? (18.7.2005 19:55:27)

Ne ker vem da bi se celo življenje s tem obremenjevala, me pa grozn firbec daje. Ampak vem da ne bom nikol šla, ker se me vse kar je slabo ful dotakne in kr ne morem potem mislit na to, raje nikamor ne grem in čakam kar mi bo prinesla usoda.:bravo::bravo:

Kalina -> K vedeževalki? (18.7.2005 20:13:38)

jaz sem bila pred leti pri eni in morm rect da vse kar mi je rekla se je dosedaj uresnicilo, ampak rekla mi je tudi da bom 3x noseca, toda imela bom samo dva otroka in to dvojcke. No glih danes sm pisala na rubriki ZA NAS, sm srecala eno ki je vedezevalka(sicer je ne poznam, neka prijateljica od moje prijateljice) in mi je kr tko rekla, pa sploh me ne pozna, da prevec zalujem in da bom kmalu imela dvojcke v svojem narocju :bravo::bravo::bravo:

Pia73 -> K vedeževalki? (18.7.2005 20:42:50)

Jaz sem šla iz firbca na prigovarjanje prijateljic,.. pa ne samo k eni,... :)-

Se ni nič uresničilo,........

Anonimen -> K vedeževalki? (18.7.2005 20:54:22)

Ne nism še šla, niti klicala nism, ne nč. Sem prevelik strahopetec :zmeden2:

dinika -> K vedeževalki? (18.7.2005 21:23:59)

Meni je šlogala sodelavka in je rekla da dobim dediščino; čez dva meseca mi je umr ata.
Nikoli več!!

CatJa -> K vedeževalki? (18.7.2005 21:32:43)

Sem bila - enih par mescev preden sem zanosila. Moram pa rect, da mi povedala bolj dejstva v mojem zivljenju in ljudeh okol mene in prav vse je drzalo. Prav tako me je vprasala/potrdila nekaj o mojih obcutkih glede moje sluzbe in sem bila prav sokirana. Za desert pa mi je napovedala, da bom prav kmalu postala mamica enmu zelo lepemu fantku in se prav je imela :)

piščanc -> K vedeževalki? (18.7.2005 21:33:42)

moja mami je šla k vedeževalki, že zelo dolgo nazaj, pa jo je vprašala še zame /pa me sploh zraven ni bilo/, takrat sem bila še v osn. šoli - mislim da se je vse uresničilo, no kar se spomnim, to se je

štumf -> K vedeževalki? (18.7.2005 22:47:42)

Šlogala mi je iz kavne usedline,
ma, še isto leto sem mojga možička spoznala!

Kalina -> K vedeževalki? (18.7.2005 22:52:59)

a pa pozna kdo neko vedezevalko iz postojne? mislim da je stanka? :zmeden2:

malika -> K vedeževalki? (18.7.2005 22:59:31)

Meni je kar precej ugotovila ena iz kart(pa ne prava vedeževalka).

Rekla je tudi, da bom imela enega starejšega, pa temnega tipa, pa da bo ful bogat 8) . No starejšega imam, temnega tudi, samo bogat pa ni :zmeden2: :)-:)-:)-

kimi -> K vedeževalki? (19.7.2005 9:29:48)

Ja imeli bomo punčko...samo niso na to ciljali ker moj bi itak raje fantka kot punčko

SABILA -> K vedeževalki? (19.7.2005 9:50:27)

kimi teb je verjetno rekla da bo imel več žensk zato ker je musliman:)-:)-

vedeževalka je pa njemu rekla da se ne bo nikoli zadovoljil z samo eno žensko, pa sva že kr neki cajta skup. btw moj je tud musliman
ko mi je pa to povedu se kr mal bojim.

moški si pa itak večinoma želijo fantka

k1 -> K vedeževalki? (20.7.2005 8:47:25)

me smo v "dobrih časih" iz službe klicale, pa nam je ena kar zadela. meni je napovedla črnolasca, da bom poročena, da bom živela v hiši, enega, mogoče 2 otroka (tale mogoče je bil kar pravo), težave z starejšo žensko škorpijon in take.

no, takrat sem bila sama in sem mislila da bo tako celo življenje, nič kaj nisem bila optimistična. sedanje stanje: črnolasec, gradiva hišo, poročena, :love: , tisto o škorpijonu - moja tašča, ki še ni prišla :duda: pogledat, ker ni časa.

torej?? :zmeden2:

ampak klicala pa več ne bi.

Stran: [1]