podezelje -> RE: nemiren spanec 9 mesečnice (17.6.2010 9:21:40)
|
hej joj,poznam to. mi,zaj pri 6. m. spimo občutno manj kot smo kdaj koli prej. moja pupa je zelo živahna in ti precej hitra v motoričnem razvoju. ponoči se želi kotaliti,pa je posteljica seveda preozka in je jok, želi sedeti, vstane kljub spani vreči i jok, gre na kravice in jok.a vse to dela v spanju!!! hitro jo dam nazaj v ležeči položaj in spi dalje. jaz sem seveda zjutraj hin,a kaj hočemo. čez dan je nekoliko težje,ker zelo dolgo "nori" preden zaspi v posteljici.enaostavno ne neha se dvigovat dokler ni totalka utrujena.sem jo nekaj dni pred spanjem držala dol,da ni mogla na kravice,se mi je srce paralo. no potem enostavno nisem imela več moči,da to delam (nekaj mi je fgovorilo:pa pusti jo ženska,da otrok obrača kot želi in ako dolgo želi).rezultat- čez noč se redkeje postavlja v kravice. mislim,da je to razvojno,da otrok tega ne dela hoteno,ker je naša že tako utrujena in brez energije,da joka od muke,a vseeno ne more nehati.bo minilo. si vedno ponoči rečem:hvala bogu,da je zdrava,normalna in se razvija v zdravo,samostojno deklico!!! vso serečo in veliko prespanih noči!!!!
|
|
|
|