Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Enoletnica se ne mara voziti - kdaj na po... 8.6.2010 12:48:46
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz bi šla zelo zgodaj ali pa zelo pozno zvečer.... samo glede na to, da imate še vse za postavit bi raje izbrala jutranjo vožnjo tako,da bi bila okoli 6,7 ure v vrsti za trajekt, po možnosti med prvimi...
|
|
RE: Enoletnica se ne mara voziti - kdaj na po... 8.6.2010 13:01:13
|
|
|
|
AnciM
|
Jaz grem nasledni teden z mojima dvema na Pag. Štartali bomo verjetno ob 11h. Takrat namreč oba jesta. Ta večji potem ponavadi hodi spat ob 12h, tako da upam na par ur miru v avtu. Mlajši pa ima tudi take ure svoj daljši dnevni spanec. Upam, da nam znese. Če ne bi imela še nekih opravkov dopoldne bi pa verjetno štartala ob 3 ali 4 zjutraj. Brez zajtrka in previjanja, bi ju samo prestavila v avto. Peljala čim dlje in potem zjutraj preoblačila ven iz pižame in hranila.
|
|
RE: Enoletnica se ne mara voziti - kdaj na po... 8.6.2010 13:08:36
|
|
|
|
pety78
|
Mi smo šli med 3. in 4. uro zjutraj. Kar iz postelje sva ju prenesla v avto, sicer sta se oba zbudila, ampak zopet hitro zaspala nazaj, skoraj do trajekta.
|
RE: Enoletnica se ne mara voziti - kdaj na po... 8.6.2010 13:26:06
|
|
|
|
Ribica **
|
Mi smo vedno hodili med 3. in 4. zjutraj, pa nismo bile enoletnice. Ampak enostavno je potem za vikende ponavadi gneca na trajektu, pa cakanje brez sence, spodobnega wcja ipd. (no, pa se psa imamo) ..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?