2 dni- kratek dopust kam? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

zita -> 2 dni- kratek dopust kam? (8.6.2010 11:43:27)

a ima kdo kakšen predlog kam bi z možem odpotovala za 2 dni. Otrok gre v šolo v naravi in lahko  toc izkoristiva :-)
Pozna v Sloveniji kdo kakšen ugoden penzin za prenočišče, mogoče v bližini toplica ali na morju?

kristinaj -> RE: 2 dni- kratek dopust kam? (8.6.2010 12:11:49)

če bi jaz bila brez otrok bi šla v olimje v hotel sotelia in 2 dni koristila wellness orhidelio...

jar -> RE: 2 dni- kratek dopust kam? (8.6.2010 12:47:09)

jaz bi šla zagotovo za 2 dni v BENETKE (skoraj v sloveniji, ane...) seveda z nočitvijo v samem mestu in ne nekje na celini.

kristinaj -> RE: 2 dni- kratek dopust kam? (8.6.2010 13:27:55)

skoraj ja.. če nimaš gužve pred benetkami si v slabe 2 uri tam in potem parkirni prostor in gužva, vročina.... da te kap...

Aja32 -> RE: 2 dni- kratek dopust kam? (8.6.2010 14:19:10)

Opatija - urica in pol iz Lj. 

ona -> RE: 2 dni- kratek dopust kam? (8.6.2010 23:00:16)

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

skoraj ja.. če nimaš gužve pred benetkami si v slabe 2 uri tam in potem parkirni prostor in gužva, vročina.... da te kap...

samo komentar glede parkirišča v parkirni hiši(skoraj edini tam)
stane 24€,pa če si tam 24 ur ali 1 minuto,tako,da dejte malo pazit,ker takooo lupijo,se splača bolj it s katamaranom za moje pojme[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jaz bi zdej šla za 2 dni kam na morje,saj je lepo toplo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ali pa mogoče kam z avtom kaj pogledat...

viv_ -> RE: 2 dni- kratek dopust kam? (9.6.2010 8:37:15)

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

je ni več, ker je nova cesta in tiste ogromne cestninske postaje ni več

Babsi -> RE: 2 dni- kratek dopust kam? (9.6.2010 11:30:25)

Kakšne toplice, morje, Bohinj...
Dunaj je blizu, Salzburg še bližje, malo okrog avstrijskih jezer, Grossglockner...
Benetke, Verona, Gardsko jezero, Dolomiti - zelo lepo...
Sicer pa še vedno ostane hrvaška obala.

Veliko agencij prodaja eno/dvodnevne izlete, pa je na netu cel kup takih programov.

Stran: [1]