|
RE: krči, napenjanje... in nič časa za... 16.7.2010 23:23:16
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Jaz imam zdaj drugega sina.........med obema je 20 mesecev razlike. Prvega ni nič napenjalo, ampak je bil kljub temu naporen, ker ni nič spal. No, drugi je pa kot po naročilu..............spi in je, njega sicer malo napenja, ampak ne tako hudo oz. joka samo zvečer, pa še to zelo malo, proti jutru, okoli šestih, pa začne samo stokat in se napenjat. sanelaa, tudi pri nas je tako. Ta prva je jokala samo par minut med oblačenjem zvečer po kopanju, ves dan tiho... Mali se pa pritožuje pred spanjem, še najbolj zvečer, kot praviš ti. Sinoči je bilo sigurno uro joka (nocoj sicer ne, ker je zaspal zunaj v vozičku in sem ga samo prenesla notri, podojila in je spal). Ampak sicer je bil že precej večerov tako hud... in prav tako proti jutru, po dojenju, se začenja napenjati... Mislim sicer, da on spi, samo jaz ne morem, ker tako stoka in se napenja... ga pobožam in se malo pomiri ali pa če se spet malo podoji... samo z mojim spanjem je kriza, ob 5h konec, začne pa se šele ob polnoči, vmes včasih še eno dojenje (ob enih, dveh...). Ampak ja, bo minilo. Saj s ta prvo so bile tudi težave, pa smo hitro vse pozabili. Če ne bi bili tako pozabljivi, verjetno ne bi imeli drugega 23 mesecev kasneje
|