Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:49:15
|
|
|
|
digi
|
Pred enim mescem me je razkuril kot :hudicek: pa sem popakala stvari in šla.... sedaj pa se je popravil- ne vem sicer za kako dolgo, in sem ga pač vzela nazaj.... :)-:)-:)-
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:49:40
|
|
|
|
soncece24
|
na morje grem naslednji četrtek, :kava:pa lahko planirava za ta petek, če maš čas? jutri pa moram it na amzs po 3 nove tablice, ker sva kljuko na avto zmontirala za čolniček, pa ni dovolj časa, da mi 3. naročijo:((spet keš skozi okno ven vržen, ker moj:love: ma glavo za frizuro
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:50:49
|
|
|
|
soncece24
|
vem, spacey po kom je dobil ime, od ene kolegice sodelavka ma pa noela (poredna brata gallagher;))
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:52:35
|
|
|
|
kimi
|
digi jaz jim več ne nasedam...moj je vedno isti:grrr:
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:53:03
|
|
|
|
spacey
|
Hehe :)-:)-:)- soncece. Kaj češ tko je ko ti je nekdo všeč :love:
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Jaz sem mojemu bivšemu takole naivno verjela 7 let... :hudicek: Ampak - potem sem prišla k pameti... :)-:)-:)- :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:54:08
|
|
|
|
digi
|
Saj.... samo malo murš te dedce na realna tla postavit.... saj spremenijo se samo za dan dva, vendar vseeno.... Pa je pol :sloncek::sloncek::sloncek: slajši :)-:)-:)-
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:55:10
|
|
|
|
spacey
|
Kimi, a že veš kajboste v drugo pestvali, morda pupiko? 9nebesa Miška, ja jst sm tut pr desetih, mogoče enajstih shodla, prej pa šibala po vseh štirih, da so me komaj ujeli. :bravo: V glavnem sem jih+m dala vetra in mislim, da ga bo Liamček nam.
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:56:30
|
|
|
|
kimi
|
Ja imeli bomo pupiko, če pa ne bo bom pa vse 3 ki so mi punčko videle tožila pa bom miljonarjka:)-. So mi 3 različne rekle da vidijo punčko tako da naj bi držalo ne:zmeden:
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:57:36
|
|
|
|
spacey
|
O digi, kako hudo znano mi je to! :grrr: Jst sm tut mojga, pred dvema mesecema odslovila, ker je blo isto kot da ga ni oz. še hujš, ker sem ga gledla doma kako nič ne nardi in se nč z otrokom ne ukvarja. Pol pa k je vidu, da se ne hecam, se je hitro streznu. :)
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:57:42
|
|
|
|
digi
|
:bravo::bravo::bravo: juhu pupika.... a si že izbrala ime?
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 18:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Jaz vas bom pa za urico ali sve zapustila, ker grem na kavo z bivšo punco (na vrsto je prišla za mano :)-) od mojega bivšega moža, ki je z njim noseča in ima PDP pojutrišnjem... Zanimiva situacija, ampak sva kolegici... :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:00:26
|
|
|
|
spacey
|
Iiiii, kako lepo. 9nebesa Upam, da se res niso zmotli. Kaj pa glede imena, imaš že zbranega? Moj :love: pravi, da mormo najprej imet fantka (to je že, Liam seveda :)-), da bo ta čuval mlajšo sestrico, torej naslednji :duda: "mora" bit pupika.
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:00:31
|
|
|
|
kimi
|
ja digi imamo ime ker sem pri prvem pričakovala punčko-Aiša ji bo ime
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:02:00
|
|
|
|
spacey
|
Evo, naša čvekica nas zapušča ... :((:((:((:(( No, da nam boš pol poročala in strnila zgodbo o tej bivši ... :zmeden: Lep čvek v živo in ne virtualno, pa dobro :kava:
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:02:26
|
|
|
|
digi
|
Lepo ime... Midva si tud želiva pupiko.... Pa, da ne bo katera kaj mislila- že pred distanco je bilo to "načrtovano".... Delamo na mali pupiki že eno leto:(
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Bom napisala podrobno poročilo, ja... :)-:)-:)- :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:02:47
|
|
|
|
kimi
|
Jaz tudi letim pečem parike v sladki smetan-mljask
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:03:38
|
|
|
|
spacey
|
Digi, upam da bodo kmalu :modri::roza: .. mi stiskamo pestke in tačke za vaju.
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:08:20
|
|
|
|
india
|
Ja,tudi jaz odhajam, a grem zlagat perilo, ne kaj pametnejšega :(, tako, da mejte se lepo, morda pridem kasneje še kaj gor :bravo:
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:10:54
|
|
|
|
spacey
|
Ok Miška, lepo se imej še naprej in oglasi se še kej .. pa še rima se. :)-
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:22:58
|
|
|
|
soncece24
|
huh, sem nazaj, sem šla na hitro večerjo pripravit - meso bo :love:na raženj vrgu, jaz pa sem nardila dve solati, pa zdaj se pomfri dela. ponavadi zvečer ne jemo tak onilno, samo danes mamo delavce, pa sem morala nekaj nardit. nam kamin že 3. dan zidajo, ko da prizidek delamo:grrr:
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:25:50
|
|
|
|
digi
|
He, he... torej mate napeto okrog bajte.... No, jaz se pa sedaj tudi počasi poslavljam.... Malo še porihtam zadeve v službi, potem pa grem domov :sloncek::sloncek::sloncek: Mogoče pa naredimo danes kako pikico 9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:27:33
|
|
|
|
lenika
|
Dan! Danes je pa že zgodaj ta čvek.
|
|
|
|
(Malo bolj zgodnji) večerni čvek... 18.7.2005 19:28:16
|
|
|
|
soncece24
|
še dobro, da lahko sodelujem:)-:)-
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?