Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 8.6.2010 12:44:19
|
|
|
|
tecnobica
|
Solata... kakršnakoli, sam da je kislo. Najraj regrat, motovilec, rukola, radič... v sezoni pa kumare, paradižnik. Če dam noter še kuhano ajdovo kašo, ješprenj, koščke mesa, mozarelo, jogurt... pol lahko živim samo od tega.
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 8.6.2010 12:49:40
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka punce no - KRUH! brez tega sigurno ne morete več kot par dni. jaz ga zdele že par dni nisem pojedla niti kosa in tudi nobenega pekovskega izdelka, nobenih testenin ipd. mi ni preveč do tega. par dni komot zdržim brez, brez solate pa veliko težje
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 8.6.2010 12:49:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 za zajtrk; 3 litri kave z mlekom + 1 meter cigaret za kosilo; 0,5 metra cigaret za večerjo; 1 liter kave z mlekom + 0,5 metra cigaret No, če pa še cigareti spadajo pod hrano, potem so pa pri meni na prvem mestu. Vzemite vso hrano tega sveta, vključno s kavo (tudi zanimiva hrana, ni kaj), ampak pustite mi moje čike pri miru.
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 8.6.2010 13:20:23
|
|
|
|
vaney
|
Tudi pri nas ne pojemo pol kile kruha na teden (4)...gre pa zato prepečenec in riževi vaflji, sploh možu in sinu
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 8.6.2010 13:29:32
|
|
|
|
srki
|
Po mojem brez krompirja.
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 8.6.2010 13:31:38
|
|
|
|
kristinaj
|
1. čokolada s celimi lešniki 2. sladoled 3. pica 4. pašta z bolonjsko 5. krompir na 100 načinov in še kej bi se našlo samo žal ne gre tako.... je treba shujšat...
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 8.6.2010 16:47:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: mateyka punce no - KRUH! brez tega sigurno ne morete več kot par dni. jaz ga zdele že par dni nisem pojedla niti kosa in tudi nobenega pekovskega izdelka, nobenih testenin ipd. mi ni preveč do tega. par dni komot zdržim brez, brez solate pa veliko težje ti si itak čudna in imaš čudne prehranjevalne navade
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 8.6.2010 21:35:58
|
|
|
|
Aja1
|
čokolade
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 8.6.2010 22:19:44
|
|
|
|
Bizibee
|
Dimljen losos in prepečenec
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 9.6.2010 8:18:58
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: mateyka punce no - KRUH! brez tega sigurno ne morete več kot par dni. jaz ga zdele že par dni nisem pojedla niti kosa in tudi nobenega pekovskega izdelka, nobenih testenin ipd. mi ni preveč do tega. par dni komot zdržim brez, brez solate pa veliko težje ti si itak čudna in imaš čudne prehranjevalne navade sam za burek se pa obe strinjava, da je dober
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 9.6.2010 9:49:53
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz ne morem brez svojega zajtrka-cela gora sadja s sojinim jogurtom pa ena določena kava s sojinim mlekom...vse ostalo še preživim, če nimam res, sadje je trenutno pri meni na prvem mestu, sploh češnje. čez dan pa važno, da imam solato v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 9.6.2010 10:03:37
|
|
|
|
alda
|
zjutraj ne gre brez kofeta z mlekom in kruhom namaznim z maslom, kdaj tudi z dodatkom meda drugače pa jem vse /razen prav vampov..mi je pa omakca fina/ tako, da preživim s čimer koli Za otroke pa Bog ne daj da ni čokolešnika in kroglic za zajtrk..pa sadje!
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 9.6.2010 10:48:58
|
|
|
|
janjja
|
jogurta in sadja
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 9.6.2010 13:43:31
|
|
|
|
dory
|
-mleko -sir -sadje -krompir
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 9.6.2010 18:02:59
|
|
|
|
Gina
|
- mleka - čokolina - zelenjave
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 9.6.2010 21:11:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: mateyka punce no - KRUH! brez tega sigurno ne morete več kot par dni. jaz ga zdele že par dni nisem pojedla niti kosa in tudi nobenega pekovskega izdelka, nobenih testenin ipd. mi ni preveč do tega. par dni komot zdržim brez, brez solate pa veliko težje ti si itak čudna in imaš čudne prehranjevalne navade Če bi jaz znala živet brez kruha bi bila zagotovo par kg lažja.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 21:16:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 10.6.2010 6:14:18
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dory -mleko -sir -sadje -krompir To je pa zaščitni znak vaše občine.
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 10.6.2010 7:22:49
|
|
|
|
uškinamama
|
brez hrane na sploh Hrana , ljubezen moja.
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 10.6.2010 7:37:15
|
|
|
|
al1*
|
Kava zjutraj. Pa črna čokolada po kosilu.
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 10.6.2010 8:48:03
|
|
|
|
katicka
|
-čokolada -meso na 100000 in en način -solate -poli klobasa -sladoled -pa sveže pečen kruh pa se še bi kaj našlo.....
|
|
|
|
RE: Brez katere hrane ne morete? 10.6.2010 9:26:02
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: janjja jogurta in sadja Tud jst.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?