Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko ste pripravljeni odšteti za počitn... 7.6.2010 21:33:45
|
|
|
|
Ribica **
|
Odvisno od destinacije. Nas pride 9 dni Severne Anglije in Skotske (letimo iz Münchna), hoteli + rentacar + sotor pri prijateljih na vrtu cca 330€ na osebo (za otroka manj). To se mi zdi sprejemljiva cena Potem je pa se hrana gor + stroski bencina.
|
|
|
|
RE: Koliko ste pripravljeni odšteti za počitn... 8.6.2010 7:14:59
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Odvisno od destinacije. Nas pride 9 dni Severne Anglije in Skotske (letimo iz Münchna), hoteli + rentacar + sotor pri prijateljih na vrtu cca 330€ na osebo (za otroka manj). To se mi zdi sprejemljiva cena Potem je pa se hrana gor + stroski bencina. Nor dopust ...
|
|
|
|
RE: Koliko ste pripravljeni odšteti za počitn... 8.6.2010 8:28:21
|
|
|
|
jar
|
ugodne počitnice.... ja tolk, da prideš z regresom skoz...
|
|
|
|
RE: Koliko ste pripravljeni odšteti za počitn... 8.6.2010 8:51:08
|
|
|
|
donat
|
če ga dobiš
|
|
|
|
RE: Koliko ste pripravljeni odšteti za počitn... 8.6.2010 8:52:08
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
dohodnina plus regres
|
|
|
|
RE: Koliko ste pripravljeni odšteti za počitn... 8.6.2010 8:59:31
|
|
|
|
josephine27
|
jaz preveč ker mi dopust in potovanja veliko pomenijo. moj mož pa je glede tega ful škrt tako da na koncu najdeva eno lepo zlato sredino.vsekakor pa samo z regresom ne pridemo skoz. odvisno od leta do leta, kolk denarja imamo na razpolago. ko smo zidali stanovanje smo mal manj zapravljali za dopust. zdaj pa spet več ostane. sicer pa je to verjetno podobno kot pri hrani, pač odvisno kakšno plačo imaš.
|
RE: Koliko ste pripravljeni odšteti za počitn... 8.6.2010 9:31:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
Odvisno, o kakšnem dopustu je govora. Jaz za teden dni v Sloveniji ali na Hrvaškem nisem pripravljena odšteti niti eura, ampak to samo zato, ker lahko na slovensko obalo skočim takorekoč vsak dan, na Hrvaškem pa imamo vikend - in sem se razvadila. Plačam samo prevoz (gorivo) - hrano bi morala pa tako ali tako plačati tudi, če bi bila doma, tako, da tega ne računam kot strošek. Za destinacije, ki niso načeloma nič posebnega, temveč samo lokacija, kjer si odpočiješ od vsakdanjega življenja, za teden dni nisem pripravljena plačati več, kakor 150€/osebo (v ta strošek štejem nastanitev). Za destinacije, ki jih načeloma obiščeš samo 1x v življenju (no, lahko tudi večkrat, če ti finančno stanje dopušča), pa ne vidim limita. Pripravljena bi se bila tudi zakreditirati za daljše obdobje (zame to pomeni za več, kakor leto dni).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?