meymey -> RE: Junijčki 2010 (17.12.2010 8:31:46)
|
Princeske uspele[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img] - sem jih napekla štiri pladnje in nesla še k tašči, prijatlu od mojga, ki je praznoval RD in še na plesne. Puzzli - že ko sem odprla paket, mi je tako zasmrdelo ven, da me je kr glava zabolela. Ker vem, da so ti plini (tudi novo pohištvo & ostalo) škodljivi, sem vse umila in razkužila. Med tem sem videla kup neprimernih kosov, s katerimi se otrok zlahka zaduši?!? Vse sem pobrala ven in pozabila na vse. Zdaj pa tako, kolikor sem razumela je večina teh pen narejena na Kitajskem. In jaz tem poševnookim osebkom ne zaupan niti za 1%!!! Če podjetje ne spoštuje svojih delavcev (izkoriščanje, slabo plačilo, delo otrok), če se gleda samo na denar (ajd, to so vse firme iste) in če v državi ni regulative, ki bi urejala proizvodnjo, dobiš izdelek, ki je škodljiv. Jaz imam iz poslovne plati same slabe izkušnje s Kitajci. So nemarni, kradljivi, lažnivi, izkoriščevalski in površni. Tako da kradejo ideje po svetu in jih sami izdelujejo, venar brez potrebnega znanja in tehnologije. Izdelek je tako za en k... Pri nas smo proizvodno podjetje in pred leti so dobili "obisk" delegacije iz Kitajske, ker so se zanimali za sodelovanje. Naši so jim pokazali proizvodnjo... in lej ga zlomka, čez kako leto se je v Makrdoniji pojavil naš izdelek... sam je bil zanič. Ko smo dobili ta izdelek v roke, smo ugotovili, da mi tega nismo delali. Kitajčki so pokopirali naše izdelke!!! In če mislite da je enemu Kitajčku tam na drugi strani oble mar za vaše otročke, se pošteno motite. Puzzli gredo pri meni naslednji teden ven, takoj ko organiziran ustrezno nadomestilo. Čudijo me le uvozniki a la Unikatoy, da si drznejo govoriti o preverjenosti izdelka, ki ga prodajajo. Če je katera gledala včerja TV je BABYCENTER USTAVIL PRODAJO VSEH PUZZLOV!!!
|
|
|
|