mamimo -> RE: Junijčki 2010 (6.12.2010 11:03:28)
|
ojla! Inika 84: sožalje kje je sonček? prav naveličana sem tega vremena... spet nekaj pada. Jedilnik, uvajanje GH: nam gre že malo bolje; zdaj mu dajem dopoldne sadje: kaki, jabolko, banano oz. njihove kombinacije, za kosilo bučke, kolerabo, krompir, korenček, piščanec - seveda v različnih kombinacijah, danes bom ponovno probala s polento. Za večerjo pa dobi mlečno-žitno kašico. Včasih poje nekaj, včasih nič. Navadno ga potem še podojim. Kiya: mlečni obrok naj bi po smernicah nadomestili na 4 tedne - torej po 4 tednih obrok v času kosila, po naslednjih 4 večerjo, po naslednjih 4 popoldansko malico, itd. Obrok nadomesti 150-200 g kaše. Nikakor pa ne po 3 dneh. Pa še to so priporočila, otroci pa niso vsi po jusu. Naš tavečji je res že po treh dneh pojedel 100-150 ml, ta pa še zdaj ne, včasih sploh ust noče odpreti. Delaj glede na to, kako mala sprejema hrano. Padec: jaz na srečo še nisem, je pa zlasti pozimi vse še možno. Kruh: mu ga ne dajem. No, tudi sicer se kar držim priporočil. Ne bi si rada očitala, če bi imel kakšno alergijo. Saj verjetno se ne da vseh preprečit, ampak vseeno. In nočem obremenjevati njegovih ledvičk in črevesja s stvarmi, na katere še ni pripravljen. Verjamem, da priporočila pišejo strokovnjaki in da temeljijo na raziskavah. Ne vem, taka pač sem... Nova nosečnost: verjetno smo mi zaključili. Odklanjanje mleka: ravno zadnjič sem brala, da otroci, ki niso dojeni po uvedbi GH pogosto odklanjajo mleko. Bye
|
|
|
|